Scudo Sports

Gececiler Kulübü

benim sonum ne olacak. 40 yaşındayım, ömrümün son 22 senesi bisikletle geçti. ve aşk her geçen gün daha da büyüyor. deseler ki ömrünün bundan sonraki kısmını sürekli bisiklet üzerinde pedal çevirerek geçireceksin, "eyvallah kanka" diyicem. sanırım benim bir sonraki levelim bir tur bisikleti alıp dünyayı dolaşmak olacak, haydi hayırlısı. gidişat fena... :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
Scudo
@Ugur Basdag bizimkiler bi buyusun de daha carpma bölme anlatıyoruz bunun daha fiziği biyolojisi girecektee mezuniyet dertleri olacaktaa sonra amca dayi olacaklar :D

Ama bi tane ufacik prensesim var onun yeri ayri ailenin 2. Kizi kendisi :)

@gamzece bi bebek olsa da sevsek diyorum arada sonra prensesimin bezini goruyorum vazgeciyorum :D

@Ghost o yiyemezse ben yerdim cinslik olsun diye:D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
of yaa yarın çok erken kalkıcam yaa valideyi gene hastaneye götürces. buda biraz önce bitirdiğim bi çalışma. :D
@Sadettin Z. abi kusura bakma sende. altına kendi imzamı attım. ama senin imzanı olanıda atabilirim :ssrtcbya::ssrtcbya:

zemin çok cafcaflı oldu sanki :kötü:

Dosyalar

• bike.jpg
    bike.jpg
    126,2 KB · Okunma: 17
@Gökhan Birol Turcubaba tayfası adına evvela Türkiye Turu tavsiye ederim. Türkiye'yi bitirmeden yapılan Dünya turu, dizinizi kırmadan ayak parmaklarına dokunmak gibi geliyor artık bana. :)

@chnkrmz Zeminde sorun yok ama cümleler tek bakışta okunmuyor, sıkıntı o bence.

İyi geceler millet :)

@chnkrmz çok güzel olmuş.

@chnkrmz gecmis olsun hacı bisey yoktur umarım ellerinden öptüm validenin:D erken biterse haber et senin is yerini patlaticam:D edirne kapidaki ofise gecerim yarin sanırım ordan yakinsindir dimi:D

@Ugur Basdag ah keske oyle olsa ömrümü curuttu hiyarlar:D

@gamzece tmm iyi ozaman. dikkat vererek okusunlar daha iyi :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner valla edirne kapı falan bilmem ben yenibosna işte yakınsa haber et :D

• Beğen
@gamzece tek bakışta okunmayan şeyler daha akılda kalıcı olur :)

@chnkrmz tam bi düzen otursa sen kak gel derim haci da daha sadece koltuklar var masa filan alamadim :D boyasini da arkadaslara yaptirdim :D 1 ay oyle kalir heralde:D tamam o tarafa inerim artik senin cayini icmek icin yaptiklarimi gor artik :D bi lastik hediye edilir sirf bunun icin:D

@mehmet.ali Tek bakışta okunmayan şeyler akılda daha çok kalır ama okunmaya devam ediliyorsa... Çoğu kişi keser okumayı.

@Alperen Haner gel de hediye lastiği düşünürük :D belki ben gelirim altımda bisiklet var nede olsa :D
@gamzece versiyon 1.0 bu 1.1 güncellemede yazılara değişiklik yaparım ben :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost ve coffeeguy
@chnkrmz bende bu aralar 4 tekere ciktim ama trafikle ugrasmaktan senin mesai bitimine anca gelirim :D

@Ugur Basdag iyi de bu tür grafiklerde amaç zaten ilgi çekmek. ilgi nasıl arttırılabilinir ona bakılmalı.

Arkadaşlar çıkıyorum şimdi. İyi sohbetler, İyi geceler sizlere...

• Beğen
@gamzece bisiklet görselleri yeterince ilgi çekiyordur fikrimce. Günümüzde görsellik yazılardan daha ilgi çekici geliyor insanlara. Sadece grafik değil genel anlamda böyle. Forumdaki tur yazıları da bir örnek mesela. İki cümle ile bitirilmiş birkaç fotoğrafın olduğu paylaşımlar sayısız beğeni ve yorum olurken, hiç fotoğrafın olmadığı uzun anlatımlar konuların arasındaki tozlu raflarda çürüyüp gidiyor.

Geri