Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner Şimdi çoluk çocukla ilgilen, keyfini çıkar, daha sonra dizi film izlersin demek istedim. Yoksa çocuk bakımını bir işle kıyaslamam mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece resim değişmiş hayırdır ne oldu :D

• Beğen
@Ugur Basdag eyvallah hacim haber ederim :)

@gamzece 0~2 yas arasina bakmaktan gocunmam sonrasi yaş iş :D kendi çocuğum olursa tamam eyvallah ama baskasinin çocuğu olmaz:D

@gamzece ben de şimdi izledim çok beğendim gerçekten.

@Ghost bir kaç yıl önce tanışsaydık, yavru pisiciklerimden birini verebilirdim sana. :) artık hiçbiri yok.

@Ugur Basdag yeni demledim amcamla oh mis nargilemde hazır karnimda doydu :D benden alasi yok suan bide yigenler uyusa:D

@gamzece cocuk degil mi onunda derdi var :( yaslandik artik ya kafa kaldırmıyor pek:D

@Alperen Haner bahsettiğin çoluk çocuk yeğenlerin miydi? O tatlı belalardan bende de iki tane var. Erkek olana; "Büyüyünce ne olacaksın?" diye sorsan "Dayı olcam!" der. Çok kolay sanki dayı olmak? :D

@Ghost benim kurtcugum yaşasa onu ne güzel yerdi ama bee :D 5 yil beraber kaldık erken göçtü:(

@Alperen Haner @Ghost bunu beğenmedi:naslyany: ( :D)ben izin verirmiydim o kurtçuğuna kulaklarından asardım :koptum::D:koptum:
Kurtçuğuna üzüldüm:(

• Beğen
Geri