Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@gamzece çoluk çocuk erken kalkıyo uykusuz kalmaya gelemiyom

@chnkrmz bizim gececiler tükanı diyo dün bi metafor yaptımda :D

@Ghost hacı senin mesaj kaynamış arada kusura bakma :D eve geldim 2 80 yatıyorum ümraniye tıkalıydı en son :D bu tarafa geliyorsan gelme :D

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece çocuk yerine sen erken kalkıyorsan otomatikman çocuk da kalkmış olur. ama uyanamazlar. onlar senin yerine kalksa uyanmış olurlar ama sen kalkamazsın. :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece ben onlardan kaçıyorum bazen de okula bırakıyorum sessiz sakin evde kahvaltı yapıyorum mis gibi oluyo :D

@chnkrmz senin kafa harbiden yanmış bi su tut sen :D

@acatlikan sen yine iyi ben daha yemek yemedim

@Ghost Bugünkü adam gibi ilk öğünüm, sınav yüzünden çikolata vs. abur cuburla geçiştirdim. Bu ara çok düzensiz besleniyorum. Ayağıma kramp falan girmeye başladı o derece.:D Sınavlar bitse de düzene girsek:)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Merhaba gececiler. Akşamı şerifleriniz hayır olsun. Tükkan paradoks içinde :D

@gamzece aslında sgk sigorta filan yapsa maaşı olsa en iyi meslek :D pijamalarla dolaşabilirim tüm gün :D

@acatlikan ben daha yemek yiyecem 2-3 saat önce yedim de yine acıktım :D

@Ghost bizim bu yemeklerle bu akşam başımız belada anlaşılan :D hazırlayan yok ki arkadaş :(

@Ugur Basdag hoş geldin hacı @Samet Arslan başlatmıştı dimi bu paradox işini :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Alperen Haner hoş gördük. Aynen @Samet Arslan sardırdı başımıza. Merak işte bir de gidip filmini izledim iyi mi? Görüyorum ki yalnız değilim. Fakat bayağı yararlı da oldu benim için. Paradoksu incelerken gökbilim paradoksunu, onu incelerken Enrico Fermi'yi, derken de günlük hayatta farkında olmadan çok sık kullandığım Fermi denklemini buldum. Yararı ne derseniz; Fermi'yi tanımasaydım denklemi ben keşfettim sanacaktım, büyük bir yanlıştan döndüm :D

@gamzece Eğer Samet'in paylaştığı videoyu izlediysen film pek çekici gelmeyecektir. Çünkü video filmi çok iyi özetlemiş, hatta video daha merak uyandırıcıydı diyebilirim. :D Paradokstan daha çok bir kısır döngü gibi. Kendini hamile bırakıp, kendini dünyaya getirip, kendini öldüren bir adam/kadın. Ve elindeki zaman makinesi ile kaderini değiştirmeye çalışırken aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyor. Değişen hiç bir şey yok!

@Alperen Haner Ben interneti hızlı diye iş yerinde indirdim, hala orada. :) O yüzden izleyemedim bu gün.

@Ugur Basdag O paradoksu daha önceden biliyordum. Sahneler falan değişik ilgi çekici bir şeyi yok mu?

@gamzece ilgi çekici çok şey var fakat özetini bildiğim için sahneler heyecanlandırmadı beni. İzlemeye değer tabii ki

Geri