@İbrahim Aslanhan teşekkür ettim ben de iyiyim ya gördüğün gibi günün keyfini çıkarmaya çalışıyoruz her zaman olduğu gibi Sen Diyarbakır'dasın orada havalar nasıl soğuk mu buralar gibi donduk burada ya...
@Ghost ehehe Mac'te o pencere durumu farklı tabii ama alışkanlıktan dolayı öyle olmuştur Mouse konusunda da çok kişi bir dönem zorlanmıştır
@Anonim, Günün keyfi iyi çıkar burada dostum. Hiç sorma. Dün Diyarbakır kızıl şehire dönüşmüştü. Bilmem nereden Toz Taşınımı vardı. Her taraf toz topraktı . Gündüz vakti geceyi yaşadık o denli yani. Allahtan dün gece kuvvetli bir fırtına çıktı da bu sabah hava berrak ve bol güneşli idi. Sanırsam gün içinde 25 dereceyi gördük hissedilen derece olarak .
@acatlikan, Bazen kafayı hissetmemek iyidir. Herşeyden kurtulmuş olursun. Aklındaki düşünceler felan . Rahat olursun devam et.
@Ghost döndürülür, büyük ihtimal chipset ekran kartına yetmediğinden olmuştur. Şahsen bende Asus 555kl var 8 ram 2 ekran kartı çoğu oyunu açıyorum, Assasin Creed 'de biraz kassada olacak o kadar
@Samet Arslan hacı dur kotalı moda geçtim mobil netten bağlıyım 10 gün böyle eve dönünce 2 bölüm arka arkaya yapıştırırım ha indirip getirirsen izlerim