Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@BF Okuru evet notebook ASUS
Ekran Kartı 6 GB ta yükseltildi dediler bana ?

Scudo
@Alperen Haner Hoşbulduk :). Düzce' havalar nasıl? Bolu'da 20 cm kar varmış :D. Mevsimler karıştı galiba:D.

@Alperen Haner bizde 2Tane var :cool:yaptırırız bunuda ben de alırım bi canyon
( biri abimin :koptum:)

@Ghost o nasıl bir notebook'muş ki 6gb ekran kartını yükseltmişler :D bellek olmasın o yükseltilen. Birde ekran kartı sürücüsünün son versiyon olup olmadığını kontrol et.

@BF Okuru abi anlamadım ya ben de bi şey ekran Kartı daha iyi oldu dediler :kötü: en son versiyon derken versiyon mu?

@acatlikan sabah donuyodum düzcede ama şimdi istanbulun buz gibi havasına teslim ettim kendimi :D dün kar vardı da bugün biraz daha iyidi ama

@Ghost 1 sony 1 asus ultra veriyim eli yüzü düzgün sram setli olursa benim bisiklette ellerinden öper :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Alperen Haner sen deki z kaç ? Ona göre bi Sürü Sony var :D ona göre kimin kimin elini öpeceği belli olmaz

@BF Okuru tamam abi şu an evde değil Alınca bakıcam bu sorunu ben kendim çözebilirmiyim yoksa götürmem lazım mı

@Alperen Haner haaaa kafa gitti ya

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Geçen benim masaüstü mavi ekran verdi. Çıkan kodları araştırdım herkes farklı birşey söylemiş ama çoğunluk cpu arızası demiş. 2. el bi cpu aldım bakalım yarın takıp deneyeceğim.

Hatalar: 101, 109, 121 bunların tümünü verdi. İşlemci değilse anakarttan şüpheleniyorum bakalım...

@Ghost tamam, eğer ki sürücü ''driver'' kaynaklı bir problem ise kendin yapabilirsin. Bende yardımcı olmaya çalışırım. Sürücü kaynaklı bir problem değilse servis montajı %100 tam yapmamış demektir. Bazen servisler yoğun olduğunda vida ve parça artması söz konusu olabilir :)

@BF Okuru her fan temizliğinde garanti 1 vida artıyo :D yakında alt kapağı takmayacam :D

@Anonim %2 şarjımla sevgilime yazmadım buraya yazdım e artık daha ne yapayım :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Anonim servis yapmadı abi bi de her zaman olmuyor bazen oluyor
Satacam zaten Ali abi bi kaç bilgisayar önerdi alacam bi tane bu nedir ya hiç bi oyun almıyor hep aynı oynu oynuyom

@Ghost
Speccy adlı programı indir. Sonra orada Graphics'den kaç ekran kartı görünüyor bir bak. En kısa sürede geri götürmen gerek. Aygıt yöneticisine girip bir bakar mısın? Ekran kartı driverin güncel mi? Değilse sitesinden indir eğer hala devam ediyorsa, chipset 6 ekran kartında zorlanıyor demektir.

@BF Okuru Hiç OC yapmadım zaten dandik bir anakart var OC pek mümkün değil. :(

Geri