Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim yok be abi bizim şoför otobüsü buraya birakiyormus onu almaya geldim petrolde bekliyorum :D

@Ghost bize genis butce ayiracak sponsor farz oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Scudo
@Alperen Haner halam dedi ki para ihtiyacın olursa gel... Ama alsam bu sefer oğlum ne yaptın ayıp değil mi sanki paramız yok derler.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Ghost bizimkiler de diyolar ama gidip bisiklet alinca suclu gibi gozukcem o yuzden almiyorum hem kendi paramla almak daha guzel gozlerine soka soka gidip modoc aldim bi tane daha alacaz kısmetse:D

@Alperen Haner aynen bizimkilere de boş geliyor sanki para çöpe gidiyor
Modoc Dediğin ne ya ?

• Beğen
Merhabalar, iyi geceler herkese, keyifler yerinde gözüküyor sevindim :)

@Alperen Haner Whistle Modoc ben de baktım bisiklet alacağım zaman ama bulamadım kadro boyunu :D Sonra tribana döndüm :)

@Ghost Whistle Modoc sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost ve coffeeguy
@Samet Arslan :harika: ben yol modellerini bilmiyorum korktum ya acaba çok mu bilindik bi şey mi diye
Değilmiş çok şükür

@Ghost Geçen sene son kez satıldı sanırım Modoc serisi. Bu sene sitelerinde yok çünkü. Yol bisikleti hiç yok daha doğrusu :)

@Ghost bisiklet ailede baslar diye kampanya baslatacam valla:D

@Samet Arslan hem hos geldin hemde ben 2015 martta 2012 model bisikletin 0ini uygun kadroda buldum :D yoksa xrs030 tiagra alacaktim bende. Camp Xenon iyi ama memnunum ben

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Samet Arslan ben whistle yol bisikletlerini görünce Gözüme değişik geliyor Hoşuma gitmiyor hep mtb gördüğüm için

• Beğen
@Alperen Haner 2014 olmasın hacı? :D Sora aldın sanırım, ben de sora bakmıştım. Bir işe bir yere gireyim de ben de alırım bi kanondeyıl :D

• Beğen
@Alperen Haner iyi fikir bizimkilere işe yaramaz ama yeni nesile olabilir

• Beğen
@Ghost ben zamanında incelemistim tiagra da denedim bol bol ama xenon sanki biraz daha pozitif tepki veriyor yola.

@Samet Arslan yok hacı mavi beyaz campagnolo xenon. 2012 model onlar:D

Bi şey sorucam bu shimano veya sram rock shox stickerları nerde satılır yada satılıyor mu

Cümleten iyi geceler. Araya ben de katılayım, bu gece sabahlıyorum :D

İsimlerini okuyamadığım şeyler konusunda genelde youtube'dan yardım alıyorum. Burada videonun başında açıkça söylemiş :D

• Beğen
Bilgisayardan anlayanlar cevap yazarsa sevinirim bilgisayarımı yaptırdıktan sonra açılınca ara ara böyle oluyor

image.jpg
image.jpg

Nasıl yapmışsa bilgisayarcı

Geri