Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@BF Okuru 26 iyidir ya :D

Ortaokul zamanı dağ bisikletleriyle ne yollar teptik o zaman hiç yorulma bilmezdik şimdi ben 10-15 km sonra kesiliyorum. Bence şimdiki bisikletler bozuk :D

Scudo
@chnkrmz aynen bir iki yumurta kırmadan kim performans yapabilir ki :D Bak Emily bile he sezon 8-9 yumurta kırıyor. Allah'tan o Trek kullanıyorda fazla kaybı olmuyor. Manon'un işi biraz daha zor tabi :D

@Alperen Haner en sevdiğim bende hep bunu yerim :D Afiyet bal, şeker olsun :)

@mehmet.ali 26'er konusunda sana katılıyorum, 26'er candır yaw. İnadına diğerlerini almıyorum. Evet evet bende öyle birşeyler hatırlar gibiyim :D Şimdiki bisikletlerin malzemesinden çalıyorlar. Bir kaza yapınca hemen kırılıveriyor :D

@BF Okuru bisikelti ilk aldığım zamanlar çok yerdim bende. şu aralar tekrar başlamam lazım aslında . bide muratbeyin sürme peyniri var oda çok hoşuma gidiyo. 1 hafta da 1 kilosunu bitiriyom tek başıma :D

@BF Okuru ben ondan şüpeliyim işte 2 kişilik yiyebiliyom ama kilo alamıyom. :D :krktm:

@gamzece hanım uzak kalmayın sizde katılın muhabbete :) Siz yemek yapmayı severmisiniz :) Gerçi bayanlar artık mutfağa girmekten hoşlanmıyor ama belki girenler kalmıştır.

Olay peynirse urfa peynirini tek geçerim :D

@Alperen Haner körfezdeki etkinlikleri takip etmiyorum ve katılmıyorum. Düzgün bir organizasyon yapılmadığı için gitmiyorum. Gezilecek çok güzel yerler varken saçma sapan yerler seçiyorlar. Merak edecek gibi değil.

@BF Okuru @gamzece hiç bir kadın usta bir erkek aşçının eline su dökemez diyeyim de ortalık karışsın :D:koptum:

@chnkrmz ekici peynir :D başkası yalan

@BF Okuru o zaman gitmeyelim hemen hemen aynı tarihlerde başka etkinliklerde var onlara artık :)

en güzel etkinlik bizim yapacağımız etkinlik olacak.
@Anonim den haber bekliyoruz :D
@BF Okuru aç kalsam ölür mü acaba :naslyany:

@BF Okuru urfa peyniri bu ya zarar gelmez ondan :)

@chnkrmz Sarımsak ve bol bol kabak çekirdeği öneriyorum :D Ciddiyim.

@mehmet.ali peynir peynirdir içerik aynıdır fakat yöresi farklıdır. Lezzet açısından tek fark budur. O yüzden fazla tüketildiğinde vücuda vereceği zarar aynıdır.

@Oğuzhan Y. 18inde bende katılmayı düşünüyorum hatta Yener beyle de facebookta ufak bi konuştuk. ama istanbuldan dönüş tarihim biraz sakat ya cuma yada pzt. resmi dairelerin keyfini beklicem:agla:

@chnkrmz harbi ne @Samet Arslan dan ne @Anonim dan ses seda yok. yatacak bizim börek öyle görünüyor :agla:

@BF Okuru sarımsak heba edilmesin haydari yapar yeriz :D

ozaman bol sarımsaklı mantı yapayım kendime. sonrasında da kabak çekirdeği yerim bol bol. tam benlik valla :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Geri