Ortaokul zamanı dağ bisikletleriyle ne yollar teptik o zaman hiç yorulma bilmezdik şimdi ben 10-15 km sonra kesiliyorum. Bence şimdiki bisikletler bozuk
@chnkrmz aynen bir iki yumurta kırmadan kim performans yapabilir ki Bak Emily bile he sezon 8-9 yumurta kırıyor. Allah'tan o Trek kullanıyorda fazla kaybı olmuyor. Manon'un işi biraz daha zor tabi
@Alperen Haner en sevdiğim bende hep bunu yerim Afiyet bal, şeker olsun
@mehmet.ali 26'er konusunda sana katılıyorum, 26'er candır yaw. İnadına diğerlerini almıyorum. Evet evet bende öyle birşeyler hatırlar gibiyim Şimdiki bisikletlerin malzemesinden çalıyorlar. Bir kaza yapınca hemen kırılıveriyor
@BF Okuru bisikelti ilk aldığım zamanlar çok yerdim bende. şu aralar tekrar başlamam lazım aslında . bide muratbeyin sürme peyniri var oda çok hoşuma gidiyo. 1 hafta da 1 kilosunu bitiriyom tek başıma
@gamzece hanım uzak kalmayın sizde katılın muhabbete Siz yemek yapmayı severmisiniz Gerçi bayanlar artık mutfağa girmekten hoşlanmıyor ama belki girenler kalmıştır.
@Alperen Haner körfezdeki etkinlikleri takip etmiyorum ve katılmıyorum. Düzgün bir organizasyon yapılmadığı için gitmiyorum. Gezilecek çok güzel yerler varken saçma sapan yerler seçiyorlar. Merak edecek gibi değil.
@chnkrmz Sarımsak ve bol bol kabak çekirdeği öneriyorum Ciddiyim.
@mehmet.ali peynir peynirdir içerik aynıdır fakat yöresi farklıdır. Lezzet açısından tek fark budur. O yüzden fazla tüketildiğinde vücuda vereceği zarar aynıdır.
@Oğuzhan Y. 18inde bende katılmayı düşünüyorum hatta Yener beyle de facebookta ufak bi konuştuk. ama istanbuldan dönüş tarihim biraz sakat ya cuma yada pzt. resmi dairelerin keyfini beklicem