Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner hahah ben okulu sınavları sevdirmeye çalışıyorum :krnz:

@gamzece Öyle gibi görünsede aslında en hızlı geçen hem iş hem okul çünkü düşünmeye vaktin kalmıyor akşam eve gidince bile yorgunluktan düşünemezsin :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@mehmet.ali Benim okul çok fazla uzadı, hatta bırakmanın eşiğine geldim derken yatay geçiş süprizi çıktı. Nispeten çok daha rahat bir okuldayım. Bitse de gitsek :D
@Alperen Haner Teşekkürler :D

• Beğen
@gamzece bırakmanın eşiğine gelmişsin de bırakmamışsın :D olmuyor böyle okulu bırakmadan tadı çıkmıyor :D

rica ederim :)

Benim okula karşı hiç hevesim olmadı babamı kırmamak için okumak istedim bi dönem gittim ama başkası için olacak iş değil okumak hahah
Nekadar zorluğu olursa olsun ben iş hayatını daha çok seviyorum siz benim söylendiğime bakmayın.

• Beğen
@Alperen Haner pratikte bırakmıştım ama teorikte öyle bir şeyden vazgeçmek kolay değil :) 6 dönem ders kaydı yapıp uğramadım, ilişiği kesmek yürek istiyor gerçekten.

• Beğen
@mehmet.ali

@mehmet.ali Abi çoğu konuştuğum üniversite mezunu aynı şeyden bahsediyor. O yüzden vaktimi elimden geldiğince dolu dolu geçirmeye çalışıyorum. Bakalım ileride bizim durumlar nasıl olacak çok merak ediyorum:).

@Alperen Haner Durumlar benziyor. En zor 2 derse hala çalışamadım.:acpsnr: Cumartesi sınavlar başlıyor. Nasıl yapacağım hala bilmiyorum. Her şey yarınki çalışmama bağlı. Umarım halledebilirim ama çok zor. İkisi kalırsa gano çöker, ikisi toplam 11 kredi:D:D:D.

Edit: @mehmet.ali Abi ben yazarken tam tersinden bahsetmişsin :D:D:D

@mehmet.ali hocam benim okumaya hevesim varda hep hocalar kaçırıyo :D yahu dünya kadar sorudan benim çalışmadığım yeri sormak zorunda mıydı bugün muhasebeci :D

@gamzece 2 okuldan ilişik kestim gayet eğlenceliydi :D 1 dönemde ders kaydı yapmadım gezdim tozdum mis gibi :D rahat oluyo aslında :D

@acatlikan benim cuma günü bitecek de bende biterim :D benim fix 2 kalıyo son 3 dönemdir :D bi kayseriye gelip yaz okulu yapmayı planlıyorum iibf si kolay diyo arkadaş :D

Ahaha yalnız ali kardeşim benim durum farklı biraz. Ticaretle uğraşan bir ailem olduğu ilkokuldan beri benim için yaz tatili, haftasonu demek iş demek hani ben yarım dönem okul serüvenimde bile omzumda iş yükü vardı :D Bu arada gururla söylüyorum bende üni. Mezunuyum ama açıköğretim zaten açıköğretim olduğu için gurur duyuyorum gerçekten kolay değil :D

@Alperen Haner bak o iyiymiş. :D Ben bölüm değiştirmek istemiyordum, ondan cesaret edemedim galiba..

@Alperen Haner muhasebe kolay ya giren borçu çıkan alacaklı ahaha

az bi girmedik baya konu konuşmuşsunuz yav. beni de dahil edin nereden başlayayım konuşmaya :D

@gamzece yok sağol ben almayım :D

1-military logistics and combat strategies, sniper team - us west point military academy (bıraktım)
2-ekonometri - karadeniz teknik üniversitesi (bıraktım)
3-işletme - düzce üniversitesi (hayırlısıyla bitecek :D )

@chnkrmz gir okullardan hacı :D şaka maka dün iyi pot kırdım beee :D

@chnkrmz syf 61 olması gerek bisiklet yıkama olayı :D kendime gülmekten gözümden yaş geldi :D

Geri