Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
eyi akşamlar gardaşş bende şimdi eve geldim di :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
İyi akşamlar. Daha finali beklemeden çaktım gibi. Normalde ingilizcesini almam gereken dersin kaydı Türkçe' ye olmuş. Sınava girmeden 5 dk önce öğrendim. Umarım değiştiriler :D

• Beğen
@chnkrmz vallah takip etmiyom seni :D

@gamzece ohh ne güzel :D bende çaktım bugün accounting yarında matematikten çakarım temiz olur :D

Haydaa git gide erkene alıyosunuz muhabbeti. Hanımla aram bozulacak :D

• Beğen
@Alperen Haner valla ya erkenden başlattın muhabbeti canın mı sıkıldı noldu :D

• Beğen
Normalde kaçta başlıyor muhabbet?

Ben havaalanına gidiyorum eşim Türkiye'den geliyor akşam buralarda olmam sanırım muhabbetiniz bol olsun :)

@Alperen Haner video hoş :)

• Beğen
@chnkrmz hiç sorma ya ders çalıştım belgesel izledim filan geçmiyor zaman abi. zulüm gibi yalnızlık :D

@gamzece kaçta başlatırsak :D

@Yavuz SOYLU teşekkür ederiz hocam sizede iyi akşamlar :)

@BF Okuru iyidir hocam sizi sormalı :) var mı yine sinir stres :D yeşil çayı kapıp gelelim :D

@acatlikan tüm öğrencilere seslendim ali :D bende kalıyorum 2 dersten merak etme :D

Öğrenciliğin en kötü yanı ne biliyomusunuz arkadaşlar?

Sonrasında gelen iş hayatı :D

@Alperen Haner teşekkürler bende iyiyim :) yeşil çayım her zamanki gibi yanımda :harika: bu gün yok ama bizim işlerde sabırlı ve sakin olmak lâzım yoksa taklaya gelmek içten bile değil :koptum:
Senin sınavlar ne alemde nasıl gidiyor :)

@mehmet.ali hocam moral filan kalmadı bunu dediniz :D

@BF Okuru bi düzen gider yenisi gelir hocam çok mu dert :D
sınavlar bitmiyor :D 3 tane kaldı geriye en zor 3 :agla: 1i kalır da organizational behavior ile mikro iktasat geçer... işim zor :agla:

@mehmet.ali

Bir de onun ikisi bir arada durumu var, hiç bir şey hiç bir zaman bitmeyecekmiş gibi... :D

• Beğen
Geri