Scudo Sports

Gececiler Kulübü

En iyisi memur olmak beyler bu iş gitmez böyle. 9-5'çi olalım tertemiz :) Haftasonu da basarız pedallara :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Scudo
(link)

bu ilan ile gececiler klubünü açıyorum üstünden tank geçmiş birader :D

• Beğen
@Alperen Haner

Ders çalışma arasında bizi kendimize getirdi :)

• Beğen
@Samet Arslan yok be onda da izin sıkıntısı var :D kendi işini kur daha rahat :D

@Yavuz SOYLU ben başlattım bi ama ortalık sessiz be hocam :agla:

@gamzece halay candır gerisi heyecandır diyip vizeleri protesto ediyorum artık :D

@BF Okuru hocam bi bitmedi şu işiniz :D beklemedeyiz daha halay çekcez :D

@Alperen Haner uyku yok yetiştirmem gereken işler var yarına sabah 7 de köpeği gezdirmem lazım ki en geç ; geç kalmayayım ama çalışmak lazım :) çok kötü bir dönemeçteyim :) uyusam mı uyumasam mı :)

@Yavuz SOYLU ben bi 1 saat daha buralardayım hocam :) her türlü gırgır, şamata, işten ve dersten kaytarma, projelerden kaçma yaparız :D bu arada ilan baya iyimiş broadway fiyatına mercedes :D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Yavuz SOYLU Bu araca 13.500 TL verilir mi yahu? Sağlam parçaları alsan 5000 TL etmez. Düzeltsen düzelmez. Niye satılır ki bu?

@Alperen Haner Hacı ben memurluk kadar rahat iş olduğunu düşünmüyorum. Kendi işini kursan işe gidiş gelir saatlerin rahat olur belki ama kafan rahat olmaz. Özel sektör desen iliğini kemiğini kuruturlar adamın. Yok yani olmaz :D

@BF Okuru Yok be hocam. Kafadan 3500 falan net maaşın olur. Aç kalır mısın? :D (Bilgisayar mühendisi olduğunu varsayıyorum :))

@gamzece Hahah. Dur benim projede bir halay çekeyim bakayım nasıl olmuş :D

@BF Okuru hocam biz sanki çok mu tokuz :D ekonomi çok kötü :D

@Samet Arslan iş saati serbest diye hafta içi ofise gitmeyiz yataktan çıkıp :D 80k m2 çevresinde bi halay çek kendine gel :D

@gamzece benim grup yok ya :D aldım kocaman kitabı elime bi ara göz gezdiririm umuduyla :D

@BF Okuru Uğraşıyorum valla nolsun. Mekanlar falan çıktı. Neyin ne olacağı belli oluyor ufaktan. Biraz hızlı olursam yarın öğlene genel hatlarıyla belli olacak :) Sonrası detaylandırma, bitkilendirme, kesit, görünüş vs. :) İyi gidiyor şükür :)

Bu arada siz yol bisikleti mi kullanıyordunuz?

@Samet Arslan Güzel güzel. İyi gittiğine sevindim :) Bu proje açık mı yoksa gizli bir projemi. Eğer açıksa bitirdiğinde özelden resim olarak atabilirsen incelemek isterim :)

@BF Okuru bu ekonomide bereket verse de 5 sene sonra fazlasıyla ister :D sisteme değilde kendime çalışmayı yeğlerim :D

@Samet Arslan bi fotoğraf atarsın belki örnek proje olarak gençliğe ışık tutarız şurda :D

Sizlere kolay gelsin ben gideyim biraz çalışayım.. sistem beni biraz daha sömürsün İyi muhabbetler ve iyi geceler.

• Beğen
Bu arada Ümraniyedeki Samsung servisi baya saygımı kazandı bugün. Note 2 kullanıyorum. Arka kamera camının altına toz gidiyordu nasıl oluyorsa. Daha önce temizleyip vermişlerdi. Bugün tekrar götürdüm. Aldılar cihazı, biraz bekleyin hemen teslim edeceğiz dediler. Telefon bi geldi, şarj soketi değişmiş, kenardaki gri çıta değişmiş bir de telefonun arkasında kapağın altında kalan panel komple değişmiş. Şaşırdım, helal olsun dedim :)

@BF Okuru @Alperen Haner Öyle çok gizli bir proje değil de çok ham halde olduğu için atmamın pek bir anlamı yok bence :) Biraz detaylansın bakalım :)

• Beğen
@Samet Arslan Olacağı o zaten, kullanıcılardan yığınla olumsuz tepki mesajları aldılar. Almayada devam ediyorlar, bırakta işlerini yapsınlar. Onların görevi o. Plastik kasaları millete sattılar zamanla çatlayan kasaları değiştirmediler. Bu yıl Samsung iyi gidecek gibi. Birde yıllardır sorunlu KİES prog. düzeltirlerse bir nebze olsun güzümde bir çıta yükselecekler.

@BF Okuru Doğru samsungdan çok şikayet var o kasa konusunda. Full plastik. Hatta Donanımhaber'de "leğen" diye dalga geçiyorlardı :D Bugün Samsung A5 ve A7'ye baktım şöyle 1-2 dk. Kasa kalitesini beğendim ama arkadaki kamera çıkıntısı çok fena olmuş. Direkt çizilmeye müsait. Nerden baksanız 2-3 mm dışarıda duruyor ki telefon kalınlığı 6.3 mm gözüküyor internette. Çok fazla bence bu çıkıntı.

Geri