Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner dün bir çok insan için sancılı bür gündü, buda herkesi etkiledi ondan olsa gerek :D Tabi senin yokluğunda bunda büyük bir etken :koptum::komik:

@BF Okuru bugünde benim için sancılı :D türk dili dersinden 2. kere kalmanın haklı gururuyla babama hesap vereceğim :D

@Samet Arslan benim yiğenleri yollayayım mı yardım ederler belki :D yada kreşin adresi vereyim :D

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Samet Arslan ben de beğendim ama unity nin şarkısını daha çok beğendim

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Ben bu gece yokum malasef :agla::agla: Yarın sabah kütüphanede erkenden benim mesai başlar. İyi geceler size:D:D
@Alperen Haner Gider ayak bu da benden gelsin o zaman:D.

• Beğen
Muhabbeti bölüyorum da :) bu internet sitelerinde satılan lastikler çift olarak mı satılıyor ? Misal (link)

@Alperen Haner Ben de çok isterdim ancak sınavlara yaklaşınca uykuyu düzene sokmak şart.;) Geçen dönem 2 sınava giremedim uyuyakaldığım için.:D:D:D:D Onun korkusu var yani. Yoksa gececi olmayı seviyorum :D.

• Beğen
@BF Okuru ben dedim hocam istifa şart diye :D size kolay gelsin ne diyelim :agla:

@acatlikan benimde 9da sınav var 12 diyince yatarım bende accounting çalışıyom bi taraftan :agla:

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@BF Okuru nolacak sanki ya hu sana kendi işletmeni kurarız. idari işleri bana hallettirir bu gariban işletmeciye de bi ekmek düşer di :D

Geri