Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@chnkrmz evet ya şunun kirlenmeyenini yada kendini temizleyenini çıkarsalar keske :)

Scudo
@Alperen Haner Hacı trabzonda varlıbaş avm ile valilik arkasındaki yol arasındaki alan. 80.000 m2 yaklaşık. Nerden denk geldiysek alana :D

@devilmycarlos Marshallın falan ışıkta kendini temizleyen boyaları vardı. Boyayın :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner olmaz bi çıkış giriş yap en yakın ülkeye hayrına telefonu kayd ettirelim :D

• Beğen
1.jpg 1.jpg @BF Okuru 150 TL verdim. Ledli, USB'den şarj oluyor. Farklı modları var. Surekli, yanıp sönme yıldırım ışığı vs. Ön arka takım..

Dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    82,1 KB · Okunma: 10
@BF Okuru öyle de 1 saat sürdüm sarji bitti su an sarj oluyolar umarim biraz dayaniklidir :D

@BF Okuru bu arada askerligi ayvalıkta yaptım bende edremiti görünce 18 ilçeydi galiba balıkesir

beyler ben dün geceki 3 saatlik uykuyla duruyorum ve sızmak üzereyim. herkese iyi geceler :)

@BF Okuru hocam senden bile erken kaçıyorum düşün halimi :D @Anonim a sakın söyleme :D

@BF Okuru aslına bakarsan hatırlamak dahi istemiyorum oraları çok güzel yer olmalarına rağmen. Başımızdaki adam zehir etti bize oraları çünkü. Biz gittikten sonra ona da zehir olmuş gerçi. Eden bulur misali.. Ayda 1 çarşıya zor çıkıyorduk. Herneyse artık unutalım gitsin yok öyle bir 15 ay yaşanmadı :)

vaybe ben acemilik bilecik usta birliği ağrıda yaptım.Bilecik de ağrı kadar soğuk onu hatırlıyorum :D

Arkadaş bu Beyaz TV'deki Beyaz Futbol ne ilginç program yahu? Hiç bağırmadan konuştuklarını gören oldu mu çok merak ediyorum :D

Edit: Programın adı derin futbol olmuş :D

• Beğen
Geri