Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@devilmycarlos Pazarda satılan kasklardan iyidir ama yinede pek güvenmeyin. Her zaman bu işi bilen ve yapan markalardan almak daha doğru olur. Sedona hemen her şeyi üretiyor kask ürettirmekte gayet normal. Fazla bişey söylemekte istemem.

@Alperen Haner Buralarda yeterince faaliyet yapacak yer var ama dostluğumuzun pekişmesi açısından gelirsem yaparız :D mangala bayılırımi ölürüm :D Biraz kafayı boşaltmak gerekli. Yağmurda bisiklet ile ıslana ıslana geldim çok iyi geldi bana :D
Kendime geldim.

Scudo
Merhaba sevgili gececiler :)

@adilmusazafer Buyrun burdayım bir ktülü olarak :D Ama trabzonda değilim şu an. 2 haftaya geleceğim. Birkaç gün kalıp döneceğim yine :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@BF Okuru buyur hocam gel öğrenci evini de özlemişsindir sen şimdi :D mangalda taze balıktır sucuktur :D olsa da yesek sıcak sıcak :D

@Samet Arslan sen proje yetiştirmiyor muydun hocam :D hoş geldin :D

@BF Okuru yagmursuz gunleri degerlendirmeye calisiyorum bu gun mesela :)

@BF Okuru Arkadaşın yanına uğradım bir saat kadar. Eve gelene kadar sırılsıklam oldum. Ne yağmur yağıyor anlatamam. Cumaya kadar da böyle gidecekmiş. İyi olsu benim için proje çalışırım artık :)

Oo mesai erken başlamış. Hayırlı geceler beyler :)

Bu gun molozdan tanjant muratoglu bisikletciye ugradim on arka isik sistemi taktirdim ordan besirli koprusu ordan yenimahalle bitirdim.. Haberleselim @BF Okuru kardes :)

@Alperen Haner Estafurullah çok olurmu az bile isiyosun çok çok istiucen nasılsa bize gelene kadar azalıyor :D

• Beğen
@Alperen Haner 12de başlarım. Sabaha kadar yolu var ondan sonra. 2 haftam var 80.000 m2 alana proje çıkaracağım iş var baya. 1 hafta tasarım detay desek. 2. Hafta da bitkilendirme kesit görünüş vs desek. Tamamdır

• Beğen
arkadaslar bisikleti yeni aldım ama kirlendi gidip iade edeyimmi

aranızda pasaportu olup ta yakın zamanda çıkış giriş yapmış olanınız yada tanıdığınız var mı :islik::islik:

@devilmycarlos

nası yani bildiğin kirlendi yani öylemi. iade et tabi. bisiklet yeniyse kirlenmemesi lazım :krsn:

Geri