Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
Ben buralardayim.. :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Herkese iyi Akşamlar yavaş yavaş kalabalık olamaya başladı @Alperen Haner ben ce sen ta sabahtan bekledin sohbet için hiç atlamıyon hemen yazıyon :D:D

• Beğen
@Ghost yarın tırt bi sınavım var çalışmıyom :D maksat bürokrasi gibi yavaş işlemesin hızlı geri dönüşler yapabilelim topluma :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Ben de buradayım. İzleyici olarak devam ediyorum, sınavlara çalışmaya devam:D
@Alperen Haner Benim bu dönem hiç tırt ders kalmadı, sanki hepsinden kalacağım gibi geliyor:D:D:D

• Beğen
arkadaslar merhaba muhabbet koyulasmıs.aslında buraya yazmak istemem ama tecrube eden olmustur belki.bugun carraro 225 aldım.10yıldır bisiklet sürmüyordum.40 dakika kadar gezindim ve çok fena malum bolgede ağrı olustu.sele dar uzun benim popo genis.işe gidip gelirken kullanırım diye düşündüm lakin bu ağrı cok kötü oldu.Çözümü varmıdır.1haftaya alısırmı acaba yoksa geniş jelli selelerden mi almalıyım.yada pantolon içine giyilebilecek boxer tarzı korumalı giysi varmıdır.

@acatlikan sınavda burada ki geyik sorulacakmış hacı :D bu arada @Anonim ve @BF Okuru beylerinde teşrifleriyle hemen hemen tamamlanacaz :D

@devilmycarlos sele ayarınızdan kaynaklı olabilir. ben günlük 60 km yapıyorum hemen hemen hiçbir sıkıntı yaşatmıyor jelli ped vb kullanmadığım halde. ayrıca kalçada bulunan kasların alışmak için biraz süreye ihtiyacı olabilir. ama tabi ki jel pedi olan taytların kullanılmasından yanayım ben

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
Istanbulda aldım içerken suyu temizliyormuş bakacaz artık

image.jpg

Selam geceleri forumun en hareketli yeri burası dediler :)İyi forumlar Beylikdüzünden yazıyorum akşam sürüşleri olursa katılabilirim :)

• Beğen
@Ghost pet şişemsi duruyo komple mi aldın yoksa yeşil şeyi mi :D

@BF Okuru iyidir hocam sizi sormalı :) sınav vardı da kolaydı yarında kolay :D sınav saatini yanlış almışım 1 saat boş yere bekledim :D

@canayaz0734 hoş geldiniz hocam :)

@Alperen Haner aynen Şişe çok dandik şişeyle beraber aldım. diğer Şişelere uyuyormu bilmiyorum

@Ghost denemen ve nereden bulduysan söylemen gerek :D arada çadırla da geziyoruz lazım olur :D

İntersport tan aldım. 25 tl Amerikan dizaynmışşşş ben de pis bi su koyup denemeyi düşünüyom:D:D

• Beğen
@Ghost başganımızın fışkiyesinden dene bakalım onu temizlerse bende alıyım bi tane :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
sedona hb27 kask aldım ne derece koruması var acaba.bir bilgi bulamadım sitesinde.

@Alperen Haner sorma ya bu gün nasıl bir gün bilmiyorum. Aceleciliğin Stresinden öldüm :mad: Neyse boşver Alperen işi gücü ya. Soğuk ve yağışlı bir hava geliyormuş. Bir kaç gün araziye çıkıp kafa dinliyim bari :D yağmur, orman, bisikletim ve ben :D

@BF Okuru abi sen gel düzceye ben seni bi şelaleye götüreyim oltalarımızı atalım temizinden mangalımızı filan yapalım da sinirden stresden kurtul :D ben arada kafaya esince gidip 1-2 gece kalıyorum en güzeli :D şimdi sıkıntı yol bisikletinde o çadırı filan taşımak :D

Geri