Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner Hehe bence kumar oynama. Finaline uyanamadığım için alttan aldığım ders benim bu. :ssrtcbya: Net hatırlamıyorum ama galiba +10dk daha uyuyayım deyip +4 saatle sonuçlanmıştı. :booo:

Sana sınavda başarılar. Haydi iyi geceler. :uyku:

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Oğuzhan Y. benimde öyle olacaktı neredeyse :D alttan alınan ders candır :D

sana da kolay gelsin sınavda iyi geceler

@Anonim gece Yaşadığım macerayı anlatırım yeni Kalktım

@Alperen Haner
@Alperen Haner

En sonda resim mi var ? Eğer varsa ben de gözükmüyor çok merak ettim ne acaba :Do_O

youtube gitti mi beyler sizde de
twitter duruyor face var

illa dns mi değiştirelim anlamıyorum ki

Youtube Sakarya'da da yok. Facebook, twitter var.

bugün de bisikleti yıkatamadım -_-

@gamzece ben ttnet kullanıyorum ama yan dairem kolaynet diye bişey kullanıyor. onda da bağlantı var sitelere. bkz

@chnkrmz sen biraz daha bekle bence yağmur çamur yine kirlencek :D

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    107,4 KB · Okunma: 10
yaa ben yıkatacam ya :D iş çıkışı bizim evin karşısındaki benzinliğe geldim yıkayıcı adam yoktu.
çalışana sordum yıkayıcı kaçta kapanıyo diye. oda bana hayırdır diyo. la sanki beleşe yıkatcas. gözümle bisikleti işaret ettim. bana kapalı dedi. bende hazırda tuttuğum 5 lirayı cebime geri koydum.
yanındaki diğer adam parayı görünce beleşe yıkatmayacağımı anlamış olacak ki yağmurlu günlerde kapalı dedi. bende yarın gelirim dedim gittim.
ama diğer adama bisikleti fırlatasım geldi :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz ben kendim yıkıyorum banyoda :D alan dar ama xs kadro lastik desen oda ince :D tam benim banyoya sığacak şekilde :D sende öyle bişey al bence boşver mtb yi hep çamur oluyo hem :D

Merhaba, Trabzondan gececi varsa bekleriz...:)

@Alperen Haner bende banyoya sokuyom da şuanki haliyle sokamam annem beni sopalar :D

@chnkrmz getir buraya benim evde yıkarız :D öğrenci evi sonuçta kaldırır o yükü :D

@adilmusazafer hoş geldin hocam. eskiden trabzondaydım şehir değişikliğine gittim :)

@Alperen Haner hosbulduk.. Bi bakiym dedim Trabzondan birileri cikar mi :)

Geri