Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim Kahvaltıda göreceğiz hocam illa ki :D Sakalsız çıkmam ayrıca, en azından öğrenciyken. En son 4 sene önceydi sanırım sinekkaydı tıraş olduğum. :)

Scudo
@Anonim rahmetliyi severdim ama cenaze selfiem dir :D huşu dolu bi foto :D

@BF Okuru ikna olmayacak gibi kahvaltıda fotolar buraya atarım :D

@Samet Arslan arada traş iyi geliyo :D 2 haftada bir kesin kesilecek bizde :D baba evinde yasak olunca sakal :D

@BF Okuru daha foto değiştiyoduk :D hem ben getirmenin bi çaresini bulurum :D

@Anonim foruma timeout getiren bi seni gördüm kurallara yazalım mı :D

@Samet Arslan zaten bende sakal pek çıkmıyo :D uzasa nereye kadar uzayacak :D

@Alperen Haner ya yüzde böyle çenede sakal bırakıyorsunuz hiç sakal olmamasından iyidir sen boşver yasağı bırakmaya devam et :D

@Samet Arslan aynen o yüzden ben beklemede kalayım bu konuda :D katılıyorum ayrıca sakalsız olmaz cidden. Sanırım hepimiz sakallıyız :D

@BF Okuru yanılıyorsun ben facebook kullanmıyorum ki. Karıştırıyor olmayasın Ali :D ama güneş gözlüğü iyidir :p bu arada Ali, Gerard Butler gibi bir tarz yap yakışır sana kardeşim :D iyi geceler bu arada iyi durdun bu gece :)

@Anonim Sakalı son kestiğimde 15 yaşında gibi gözükünce vazgeçtin artık kesmekten. Kısaltıyorum sadece :) Top sakal, kirli sakal idare ediyoruz işte :)

@Samet Arslan e tamam işte yakışmış zaten :D bu arada @dogukan demirbek de sakallı kısaca herkes sakallı işte iyi yani :D kamuda çalışanların işi zor bu yüzden. Düzenli olarak traş oluyorlar çünkü. Çekilir cinsten değil ya :)

@Alperen Haner sen epey taktın bu işe hadi hayırlısı :D yav günün birinde nasıl olsa yolumuz düşecek bir yerlere görüşeceğiz bir şekilde yani :D

@Anonim Teşekkürler :D Hocam bi ilçe belediyesinde 2 ay staj yapmıştım geçen yaz. Dediğin gibi sürekli tıraş olma durumu görmedim ben orda. 1 aylık sakallı memurlar görmüştüm o kadar yani.

Gececiler, ben yatıyorum. Yarından itibaren benim bitirme projesine kasacağım. 2 haftalık bir maratonum var :) Geceleri ara ara yazarım yine buralara. Kendinize iyi bakın. İyi geceler :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan o zaman bazı yerlerde bu durum değişiyor demek ki. Ama bazılarında ciddi ciddi dikkat ediliyor günlük traş oluyorlar falan. :D nereye erken daha ya :p iyi hadi iyi geceler bakalım şimdiden kolay gelsin :) sen de iyi bak kendine...

@Alperen Haner büyük ihtimalle :D

@Alperen Haner sen de hep sınav varken ayaktasın alışmışsın demek ki. Ama bence uyumalısın :D benim az işim var bitince ben de uyurum herhalde :)

Vizelere çalışırken şöyle bir göz atayım, muhabbete dalayım dedim ancak gececilerin hızına yetişilmiyor. :okyrm:

• Beğen
@Anonim senin de hep işin varken burdasın zaten hocam :D

@Oğuzhan Y. bende vizeciyim hocam.. çalışmıyom artık battı balık yan gider :D sende bırakmalısın o kitapları bence :D

bu da gider ayak hediyem olsun tüm bf ailesine :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
@Alperen Haner Evet bırakmam gerekiyor ama uyumak için. :p Neyse ki sınav yarın sabah değil öğleden sonra, bakalım her zamanki klişeyi bu sefer gerçeğe dönüştürüp sabah erken kalkıp çalışabilecek miyim? Bu sefer olacak gibi... :rolleyes:

• Beğen
Geri