Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim hocam bende ankarada yaşıyorum normalde :D aile hala orda. ama anlamıyoruz çok çocuk ruhlu bir başganla ülkeyi trollüyoruz :D

@Ghost hocam sincan,eryaman tarafına gidiyorsan benim yerime bi tavşan kanı çay-simit yapıver :D canım çekti ankara diyince :D

@Samet Arslan ohooo ktü nerde istanbul nerde bodrum nerde hocam şimdi :D sen sakarya düzce düşün bence :D

Scudo
@Anonim istanbula gittmiştim işim vardı onu hallettim geldim. Yani gezmek denilemez maalesef ah param olsada uçakla gitsem...

@Alperen Haner Allah cezanı vermesin :D Fotoğraflara çok güldüm... 30-60-90 üçgeni yapacağım bodruma yerleşirsem, sakarya olmaz onun için biçim bozuluyor :D

@Anonim Yurtdışı var aklımın bir ucunda ama o çok zor gibi. İngilizcem var ama bilemiyorum :)

@BF Okuru hoş geldin :) Bugün yarın alayım ben madem. 1 haftaya gelir herhalde :)

Şuraya bir profil fotoğrafı atayım dedim. Arkadaş fotoğraf makinesi olan adamın fotoğrafı olmuyor galiba hiç. Envai çeşit insanın fotoğrafı var, kendi fotoğrafım yok yahu :D

@Alperen Haner ben ilk gördüğümde şaka falan sanmıştım :D

@BF Okuru gerçekten öyle ama ne yapalım kader işte Ali'cim :D

@Samet Arslan Birleşik Krallık tam sana göre o zaman :D

@Ghost hocam hızlı tren yok mu? Hangi vasıta ile gittin? Yol seni yormuştur herhalde erken kaçarsın sen bu gece :D

Ya ne diyecektim ben. İstanbul'dan 30-40 kişi toplanıp Balıkesir veya Ankara'ya çıkarma yapacaksın. @Kudret Kurtcebe abi de başımızda olacak talimat verecek Bangalore Torpedo'ları getirin tepedeki ağır makineliyi indirmemiz lâzım falan diyecek böyle. Ehehehe şöyle kafamda hayal ettim de güldüm biraz :D

@BF Okuru oooo hocam tekrar hoş geldiniz :D

@Samet Arslan amaç geometri bozulmasın yani öyle mi :D hem sen boş ver yurt dışını :D

@Anonim ah keşke şaka olsa :D hem hocam sen kahvaltıyı organize et hafta sonuna balıkesir ankara kolay toplaya toplaya gideriz :D Kudret abimizi hep görüyorum fakat tanışma şerefine nail olamadık henüz. öyle bi organizasyon yaparsan 10 numara olabilir :D

bu profil fotosu bi harika dostum :D

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Anonim hızlı tren Pendik'te bitiyor diye biliyorum işim Avrupa yakasın daydı, istanbulu da çok iyi bilmediğim için mecbur otobüse bindim. Pendik çok uzak kalıyor demişlerdi ama vardır bi kolay yolu ama ben bilmiyorum

@Ghost pendikten uzunçayıra oradan metrobüse binince karşıdasın :D biraz atraksiyon olur hem :D

@Alperen Haner keyfi gezmeye gelsem denerim bi kaç yol ama durum öyle değildi. Hem metro karşıya nasıl geçiyor o_O öğreneyim ya

@Alperen Haner pardon Metrobüs demişsin :koptum:

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@BF Okuru hocam ekstraları indiriyorum daha bitmedi işlem :D

@Ghost pendik e5ten harem dolmuşuna atlıyosun hacım oradan uzunçayır da inince metrobüs :D ha metro dersen kartalda rahat rahat binersin nispeten boş olur :D

• Beğen
@Ghost ben ilk istanbula yalnız gittim kadıköyden sonra kayboldum evin yolunu bulduğumda saat 00:30 filandı :D bi 12-13 saat kaybolmakla geçince hallediliyor :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Benim ara vermem lazım şekerleme yapıcam yine işim var çünkü

@Alperen Haner ben Göze alamam o işi

• Beğen
@chnkrmz fotoğrafta sadece bıyık bırakmış gibi duruyorsun :D

@Ghost evet doğru bilgi. Pendik şu an için son durak. Ama yanılmıyorsam Haziran 15'te Haydarpaşa garına kadar açılmış olacak tüm yollar. Ondan sonra rahat edilir herhalde. Yalnız metrobüse binmişsin macera varsa anlat bari gülelim biraz.

@Alperen Haner Bakacağız artık kısmet. Kudret abiyle siteden de tanışabilirsin Kartepe ondan sorulur :D Ya bu arada adamı neden harem dolmuşuna yönlendiriyorsun? :D okunması gerekir: (link) :D Gebze-Harem minibüsleri öyle efsanedir ki, Gebze'den bindiniz diyelim Harem'e gideceksiniz. Siz, Harem'e giderken yol boyunca mevsimler değişir, kar yağar, çiçek açar, yağmur yağar, güneş açar falan böyle şeyler görürsünüz. Sonra bakmışsınız ki, Harem'e gelmişsiniz. Öyle yani :D

@BF Okuru senin kafan rahat tabii orada böyle metrobüs 500t falan sorunu yoktur :D

@Ghost :D kaçan kaçana zaten konuyu tek başıma mı götürsem :D

@Anonim biz tattık başkaları neden o zevkten mahrum kalsın :D gebze-harem, 500t, metrobüs, saat 17-19 arasında ümraniye,çekmeköy otobüsü en sevdiklerim :D

@dogukan demirbek ben seni uyuyo sanıp rahatsız etmiyordum hocam ya :D

@BF Okuru hocam sen naptın cod işini? :D bi xfire yükle de savaşalım :D

@Anonim yanı bıyıkları 3 haftadır kesmiyom sakalı daha yeni 4 numaraya kısalttım :D

Geri