Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Samet Arslan öyle iş mi olur veein direk istifaları yazılımcılar :D pisiklet tükanı size açak daha iyi :D

@Alperen Haner Valla o iş öyle :D Kuzen var benim sabah 4te serverları falan kontrole gidiyor şirkete bazen. Değişik bir iş...

@Samet Arslan sen beni dinle, beni dinleyen pişman olmaz hacım :D benim kullanmadığım mouse kalmadı. Bu sağlam ama :koptum: G602 türkçe inceleme yapılmazsa ben yaparım rahat ol ;) daha yeni ürün ya . Bakalım.

@Samet Arslan öyle çalışacağımı bilsem o bölümü en başta bırakırdım :D işletme iyidir şirkete 8de 9da gidersin gelirsin eve 2 80 yatarsın :D

Evet arkadaşlar ne var ne yok bakalım? @Alperen Haner yani Samet doğruyu söylemiş. İlginç bir işimiz var bizim. Mesela bugün pazardı ama bir ton iş çıktı onlarla uğraştım hep. Bazen iki gün boyunca hiç işim olmaz bazen pazar günü sabahlarım falan. Gece geç saatlerde dışarıya çıkıp iş için görüşmelerim olur falan böyle tuhaf yani :D Aslında Ali de öyle büyük ihtimalle ama o kendine bir düzen sağlamış geceleri falan uyuyor :D

@Anonim öyle iş mi olur ya o_O

benim iş anlayışım bu şekil :D

@Ghost evde sıkıldıydım iyi oldu açtığım :D

Dosyalar

• rosenthal.jpg
    rosenthal.jpg
    37,5 KB · Okunma: 15
@Anonim Edremitte olduğu için şanslıdır belki biraz da :)

@BF Okuru Hocam amazon.com'dan alayım diyorum sıkıntı olur mu sence?. 150 TL'ye geliyor ve kargo ücretsiz. Buralarda 220'den aşağı yok. Hele vatan 291 TL'ye satıyor. :acpsnr:

@Ghost aynen sınavları da bitti şimdi hiç çıkmaz forumdan. Senin kedicikler ne alemde :D

@Alperen Haner Masa başında çalışanlar genelde kilolu oluyorlar yani sabah akşam gece otur anca tabii :D

@Samet Arslan Aynen bence de öyle. Yani Edremit'te lokalde olmak bile pek zorlama ama İstanbul gibi bir yerde hepsi zor olur. Bazen öyle bir hale geliyor ki, emaillere yetişemiyorum. Edremit'te olsam bu kadar olmazdı herhalde ehehehe.

@Anonim ne bitmesi allaseversen daha yeni başladı sınavlar :D 10unda bitiyo sonra ver elini istanbul :D o zaman görcem sizi :D

@Anonim Trafikten çok bunalınca tası tarağı toplayıp Muğla'ya gidesim geliyor benim arada. Öyle bir şey mi yapsam? Orda da işler İstanbul kadar yoğun değildir herhalde :)

@Alperen Haner tamam göreceğiz bakalım. Yalnız @chnkrmz bugün iyi şov yapmış :D fotoğraflar güzel :)

@Samet Arslan açık konuşayım Muğla'da Göcek diye bir yere gitmiştim ve orada 1 gün kalmama rağmen acayip hoşuma gitmişti. Ama şöyle de bir gerçek var ki, biz İstanbul'suz yapamayız. Oralarda 1-2 ay sonra İstanbul'u aramaya başlarız. Yaşadım yani bunu biliyorum :D

@Anonim abi şu an kedicik medicik düşünemiyom yeni vardım Ankara'ya başım çatlıyo şimdi eve gidecem nasip olursa :D

@Samet Arslan gel gel düzceye gel sessiz sakin :D doğanın içerisinde :D

@Anonim istanbuldan bıraksan sende gelirsin bu tarafa boşver göceği filan :D kahvaltı işini son dakkaya bırakmadan ayarlayalım bu arada :D

@Ghost ankaranın neresi hocam :) genel olarak bıkıp usandığım biyer zaten :D

@Ghost hayırdır gitmeden önce neredeydin hocam? Gezmelerde miydin yoksa :D evet belli mobilden takılıyorsun hep :D

@Alperen Haner Nereye Ankara'ya mı? Yav orada deniz yok ben deniz olmayan yerde çok zorlanırım :D

@Anonim yok ankara beni de sarmıyor zaten düzceye diyorum tam emekli yeri :D sakin huzurlu rahat :D

@Anonim @Samet Arslan ının hayalinde peyzaj mimarlığı ve türkiyede ki peyzaj mimarlığı :D

Dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    10,4 KB · Okunma: 12
  • robot-ankara-2.jpg
    robot-ankara-2.jpg
    71,1 KB · Okunma: 13
@Alperen Haner Ankara'da nasıl yaşıyor o insanlar acaba. Abi deniz yok ya deniz. Şöyle sahilde deniz kıyısına inip iki tur atayım desen yok yani eheheh. Bunu da @Ghost'a sormak lâzım aslında çünkü şu an orada sanırım :D

@Samet Arslan Aslında olabilir neden olmasın. Bu karışıklıkta ve okuma-eğitim sürecinde falan arka planda araştırabilirsin. Yani bunu başarmak mümkün olabilir. Sonra Marmara bölgesini bir daha gelmemek üzere terkedersin :D

@Alperen Haner o robot neyin nesi anlamış değilim. Ne işe yarıyor orada? Filmlerden falan mı esinlediler acaba. Bilim Kurgu filmlerini de çok severim ha :D

Geri