Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@chnkrmz Hahah güzel olur tabi :D

@Alperen Haner Aynen. Ben daha yol bisikletime bakım yapmaya üşeniyorum. MTB olsa elimde çamurun altında çürür herhalde :D Asfaltın gözünü seveyim :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Scudo
@chnkrmz abi ıslanmak bana göre değil yağmur çiselese bile sevmem ki çamuru sen düşün :D

@Samet Arslan ben geçen bi çamura buladım yağmura yakalanınca... yıkaması filan bi ton dert banyoda küçük zaten... yağmur çamur varsa ben yokum :D

yahu ben amma ihmal etmişim. kusuruma bakmayın :) çalışmalar filan. bu akşam yine buradayım bir aksilik çıkmazsa. şu an yine kütüphaneden yazıyorum :) bugün bahçeköy turu yaptık, 80 km kadar oldu. o bitti, duşumu aldım ve kütüphaneye geldim. küçükyalıdan 7'de çıktım, bu saat oldu yeni oturdum. düşünün artık ne kadar yorulduğumu :) nescafe banyosu yapmam gerekecek galiba bu gece... :)

@Samet Arslan

malesef sabahlayacağım itirazın kaldırılması davası ile başlıyorum..... :(

@Alperen Haner

hahah saat 12'den sonra herkes uyuyor burada ya :D

@dogukan demirbek hocam hukuk namına finallere kadar bişey görmek istemiyorum artık :D

o zaman sen uyuyanları koyarsın :D bura 5-6 ya kadar gider heralde :D

bu arada @Anonim ve @BF Okuru beyefendilerin teşrifleri ile geceyi başlatcaz da yoklar daha bilen duyan :D

@chnkrmz Hocam orman çamurunun tadı bir başka:D. Baştan aşağı çamur olan keyfini bilir:D.

@dogukan demirbek Hocam kolay gelsin. Ben turdan sonra dayanamıyorum, uyuyakalıyorum hep.:D

@Alperen Haner durum bu tarzda:D

Dosyalar

• 10614327_646023368831383_2695854167868635072_n.jpg
    10614327_646023368831383_2695854167868635072_n.jpg
    11 KB · Okunma: 12
  • Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@acatlikan ahahahah hacı bende işletmeciyim de biz mono eş kavramıyla ilgileniyoruz o da olursa artık :D

ama iyi güldüm ya hahaha :kptmya::kptmya::kptmya::komik::komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@acatlikan sende işletmeye geç :D rahatına bak :D

@BF Okuru oh ya ben düzcenin kasabasında evde sıkışıp kalayım siz öööyle kahve diyarında reva mı bu bana :acpsnr: :agla:

@BF Okuru G502 için birkaç inceleme videosu izledim de iyiymiş baya :) G602 için adam akıllı bi tane inceleme yapan bulamamıştım Türk sitelerinde...

Arkadaşlar biraz işlerim vardı gelemedim kaçırdık muhabbeti ama olsun birazdan burada olurum :D

@BF Okuru tamam:agla: sezarın hakkı sezara... sen davet ettin ama ben gelemiyorum :agla:

@Anonim şükür bir yaşam belirtisi :D arkadaş pazar günü nasıl iş olabiliyor ki anlamıyorum :D

Geri