Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim o zaman gece görüşürüz :harika:

Scudo
Vay arkadas ya iyi dakka uyuduk ne metrobus muhabbeti dönmüş :D bu arada 9daki sinav icin 8:50de uyanan insan nedir bunu aciklar misiniz bana :( ama iyidi güzel soru hazırlamış hocalar hakkiyla bi 0 alırım :D

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
@Samet Arslan çok deli geçti aslında :D soruları okumama bile fırsat kalmadan ad-soy ad yazdım basit yönetimsel amaçları filan yazdım soruları okumadan :D puan verirse çok alakasız olacak :D

bu arada börek işi noldu dün sonuca bağlanmamış :D hangi yılda yapacaz :D

@BF Okuru ben ıhlamur içiyorum dün biraz üşütmüşüm :D sakinleşmem gerek derken hayırdır :D aksiyonlara mı bulaştık :D

@Alperen Haner @BF Okuru Merhabalar, bugün erken toplanmışız :)

@BF Okuru hocam sizden mouse önerisi isteyecektim akşam. Aklıma gelmişken sorayım :) CAD programları ve oyun için kullanacağım. G500 vardı ama kablosu bozuldu ben de kablosuz alayım diyorum. G602 ya da Performance MX alayım diyorum ne dersin?

@BF Okuru ben oltayı attım bakalım :D bu arada benim bf3 single player imiş... ttnet sağolsun 36 gb dosyayı hala indiriyo :D %92 oldu nasıl etcez kaçak göçek yollardan fikir var mı :D

@Samet Arslan hoş bulduk hocam :) pazar akşamı işte hoşbet muhabbet olsun :D

@Alperen Haner Saat daha erken :D:D:D Beton dersi var yarın, hocayla aramız da biraz limoni. Sınav da yaklaşıyor, biraz tekrar yapayım. Sonra buralardayım :).

@Samet Arslan merhaba, öyle saatleri geri aldılar :D Çizim progamları ve oyunlar için kablosuz Mouse önermem. Mouse'nin kablolu olması tepkime süresini kısalttığı için daha kullanışlıdır. Bende Logitech G502 kullanıyorum çizimlerde ve oyunlarda pürüzsüz işçilik. Birde Kaliteli sert bir MousePad alırsanız demeyin keyfinize :D

@Alperen Haner Sen ne bekliyordun ki :) herhalde SP olacak. MP olması için origin'den indirmelisin ki, bunun içinde lisanslı ürünün olması gerekiyor MP oynamak için. SP oyun için 32GB çok gereksiz. Bişey yok ki seneryoda.
4 saatte tamam zaten :D çok lüks kaçtı bu :D MP oynamak istiyorsan bişey yapamam. Çok derinlere inicem dersen. PM at burdan sakat :D

@Alperen Haner daha gece olmadı ki :D ben de anakaraya dönüyorum otobüsteyim başım fena ağrıyor
@BF Okuru cod oynuyormusun? Veya oynayan varsa bi kaç sorum olacak

@Samet Arslan yaptık bi cahillik agam :D

@acatlikan beton? boşver hocaları onlar hep takar zaten öğrenciye :D

@BF Okuru abi özelden geliyom sana ben :D

@Ghost hocam sonunda bi od sever daha :D ben demiştim codcu vardır diye yuppiiiii:komik:
:komik::komik:

@BF Okuru Kablolu-Kablosuz o kadar fark ediyor mu? Laptopta kullanacağım çok uzak olmayacak alıcı ile mouse arası. Bir de kablodan gittiği için diğer mouse kablosuz istiyorum. Gerçi 2 sene kadar kullandım onu. :)

@Alperen Haner hayırdır ya bu kadar sevindin :D COD sevilmez mi? Daha iyisi varsa söylesinler de bilelim, hikayesi yeter... Yanlız son codu oynayamadım.

@BF Okuru @Anonim görün görün :D bi ben değilmişim cod sevdalısı :D

@Ghost arkadaşlar bf daha iyi diye üstüme geldiler de başka cod oyuncularını görmek sevindirdi :D bende pek oynayamıyorum yeni serileri varsa yoksa cod 4 mp

Geri