Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@akgulcemal metrobüse binenler ya anlatamam bunu. Öyle bir şey ki bu, hergün kullanan bir arkadaşım var anlattıklarını toplasam film çıkar o derece yani. Geçenlerde herkes kapıya yönelmiş, içeri saldırırken birisi yere düşmüş. Bütün millet adamın üstüne basarak binmiş araca. Yani bir nevi insanlıktan çıkma duruma var orada. :D Bir de şu var;

12071 dosyayı görüntüle

:D :D :D

@Samet Arslan peki o 20 seferde macera yaşadın mı? Lütfen paylaş ya gülelim biraz :D Büyük Ada turu bilmiyorum bunu detaylıca konuşmak lâzım. Olmadı yakın zamanda bir konu açarız tartışırız artık veya burada herkes olduğunda da olur. Yarın gece tüm üyeleri bir şekilde buraya çekmeyi deneyeceğim :p

Scudo
@Anonim Ben de tıkınıyorum bi taraftan, gecenin bu saatinde. Bisiklet olmasa ne yaparım bilmem :D.

İstanbulda yaşayanların muhabbeti kesin Metrobüse varır diyorlardı. Vallahi doğruymuş:D.

@Anonim Metrobüste insanlık diye birşey yok , gişelerden geçerken dışarda bırakıyoruz onu :) Bir yandan da onsuz olmuyor ama çok garip bir ulaşım taşıtı bu metrobüs :)

@acatlikan İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şey söylendiğini :D

@Anonim en boş olduğu saatlerde kullandığım için öyle fantastik bir şey yaşamadım ya. Kendimi eksik hissettim şu an :D.

Şöyle bir şey var ama kuzenimin anlattığı. Durakta inmeye çalışmış benim kuzen, adamın biri müsaade etmemiş. Bir sonraki durakta kuzen inmiş, kapılar kapanırken adamı da sırtından çekip indirmiş metrobüsten. Bir sonrakine binersin deyip, adamın sırtını sıvazlamış, sonra gitmiş :D

Gececi arkadaşlar kolay gelsin bi konuda yardım lazım hem şehir içinde turlayacagım hemde yeri geldiğinde yükümü alıp uzun yol yapabileceğim bir bisiklet söyler misiniz 800 tl bütçe var

@acatlikan afiyet olsun da, hocam istanbul'a gelince mutlaka binin görün şöyle. Eminim buraya 2 sayfa yazı yazarsın o derece yani :D Şuna bakar mısın hocam ya

12072 dosyayı görüntüle

Bir de şu var :D

12073 dosyayı görüntüle

@akgulcemal evet gerçekten o bahsettiğim arkadaşım işinden dolayı hergün kullanmak zorunda kalıyor. Öyle arada anlatıyor çok komik ama bir o kadar da trajik :D filmlere konu olacak cinsten. Şu resim çalışmalarını ne zaman görsem sesli gülüyorum ya :D

12074 dosyayı görüntüle

@Samet Arslan o zaman en kısa zamanda yoğun saatlerde dene bari de, gülelim biraz ya anlattığın da süpermiş ama ne olsa ayrı bir trajik ve komik hepsi ya kopuyorum ya :D

@Anonim Şu sondaki 500T görseline hastayım. Kimin aklına geldiyse kim yaptıysa eline sağlık :D

@Anonim ahahahah şu habere bi bakın ya ahahaha :D Yaşlı adam eşini unutmuş falan otobüste :D

(link)

Kısa filmi aradım da bulamadım. Çok merak ettim şimdi :d

Hocam dışarıdan biri görse işkence falan der de, millet alıştığından artık dalgaya almaya başlamış sanırım herkes :D Bakalım bu gün ne yaşayacağız hesabıyla biniliyor gibi :D. Tez zamanda kurtulursunuz umarım...

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Samet Arslan gerçekten ya kısa filme baktım ama bulamadım şimdi yazıya koptum ya bu gece iyi güldük gerçekten yarın gece de istanbul toplu taşıtlarını konuşalım bari. :D

@acatlikan öyle yorumlar var ki, ama bir gün yaşarsan daha iyi anlarsın artık hocam. Resmen film gibi hepsi :D

"15 yıldır 500T hattında direksiyon sallayan Abdullah Çelik, meslek hayatı boyunca birbirinden ilginç olaylara tanıklık ettiğini anlatıyor. Kendisini en çok güldüren olayın ise yaşlı bir çiftin başından geçenler olduğunu söylüyor: "Amca, hanımını unutup otobüsten indi. Kadın başladı feryat figana "Allah'ın belası beni terk etti görüyor musun? Biliyordum zaten bana bir gün böyle bir şey yapacağını" diye. Biz tabii şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırdık. Bir yandan teyzeyi sakinleştiriyoruz diğer yandan gülüyoruz. Bir sonraki durakta baktık teyzenin eşi! Taksiye binip otobüse yetişmiş. Teyze, amcayı görünce ‘Biliyordum beni bırakmayacağını’ diye boynuna sarıldı. Sanki o lafları o söylemedi... Bunun gibi neler var neler... Otobüse canlı tavuk ve güvercinle binen çok oluyor. Küvetle bineni bile gördüm! Yol uzun olduğu için bazen anneler çocuklarının altını değiştiriyor. Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum."

:D :D :D

@Anonim İyi güldüm bu akşam:D. Eğer imkanım olur ise sırf denemek için bineceğim 500t'ye :D. Bir kaç olay okumuştum daha önceden de, bunlar nedir ya :D:D:D
@Samet Arslan Otobüs gidene kadar ben Bolu' dan İstanbul'a varıyorum o zaman.:D

@acatlikan Yani muhtemelen gelmiş olursun istanbula :D

@Anonim Hocam hangi mouse kullanıyorsun? Yeni bir mouse almam lazım. G500 vardı kablosu gitti. Kablosuz alayım diyorum var mı önerin?

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@acatlikan o zaman seni şöyle alayım hocam oku da ufkun genişlesin biraz :D (link) :D

@Samet Arslan hocam bu konularda @BF Okuru epey bilgili keşke akşam sorsaydın. Ben Apple Magic Mouse kullanıyorum kablosuz kendi özel mouse'u zaten (link) bakabilirsin. :)

@Anonim Şu apple'a baktıkça eriyorum ya :D Alacağım bir tane ama autodesk grubu programlarla uyumu nasıl onu bilmiyorum. Adobe ile çok iyi olduğunu biliyorum o kadar :)

Google SketchUp, AutoCAD, 3D Max programları en çok kullandıklarım. AutoCAD var ama stabil değildi en son. Diğerlerini bilmem :)

@Samet Arslan ehehe Apple süper ama işte elmanın kilosu pahalı maalesef :D tamam en iyisi Ali'den öneri alman olacaktır adam bildiğin uzay üssü kurmuş ekipmanlarını görmen yetecektir :D

@Anonim Pekala o zaman yarın sorayım ona. Ben yatayım artık. İyi geceler :)

Geri