Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@akgulcemal hocam 12 nisan da börekli kahvaltı diyoruz ne dersin :D

@Anonim hiçte masum değiller ve ben 7de kalkcam yeni fark ettim saati yeminlen :D nasıl kalkacam ben şimdi :agla:

Scudo
@Samet Arslan bıktın benden fark ettim :D

@Anonim saat ne alarmı olan herşeyi kurdum :D uyanamazsam da zaten hocanın vereceği notu alıcam :D

@akgulcemal Öyle valla. Hele öğrenci evi muhteşem bir şey. Çok özlüyorum :(

@Alperen Haner Pazar günü sabah 7'de ne hocası yahu? :D Ders çalışmak için mi kalkacaksın 7de? :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan sınav var :D pazar günü dedim mübarektir dedim dinlemediler sınavı koydular :D management diye melun lanet bir ders :D

@akgulcemal evet bilhassa İstanbul gibi bir yerde gayet güzel olsa gerek ki, hangi yakadasınız acaba Avrupa mı Anadolu mu?

@Alperen Haner tamamdır hadi sana iyi geceler :) eğer biraz daha durursan cidden kalkamayacaksın :D yemek olur herhalde börek yiyebiliriz :p ayrıca başarılar diliyorum :)

@Alperen Haner Valla bana uyar. Şöyle bir sorun var ama pazar günü Çınaraltında yer bulmak çok zordur. Erken yapmamız gerek. Ya da çınaraltı olmaz başka yer olur sıkıntı yok :)

• Beğen
@Anonim e başka ne yiyecez börekçide börekten başka :D

@Samet Arslan sana 5 dakkaymış hocam camdan bağırıverde yeri kapmasınlar :D başka yerlerde olur dert mi koca istanbulda oturacak yer bulmak :D

@akgulcemal sağol hocam :)

neyse herkese iyi geceler tatlı rüyalar dileyip erkenden yatıyorum bugün kusura bakmayın :D

Offff iş çınaraltında böreğe vardı ya :D Sınavımız var yahu dışarı çıkamıyoruz :agla::agla::agla: Giden var gidemeyen var :D.

• Beğen
@akgulcemal avrupa yakasında ömür çabuk geçer çabuk yaşlanır insan orada ya. O trafiğe iyi katlanıyorsunuz takdir ediyorum sizi. Millet metrobüste birbirine uçan tekme atıyor ya :D Samet iyi bilir bunu eheheh.

@Alperen Haner bakarız buluruz bir şeyler hadi iyi geceler :D mesaj da uyumlu oldu :p

@acatlikan en son 10 gün önce falan yemiştim açıkçası bu saatte canımı börek çekti :D sabah tıkınırız artık :D

@Anonim @Samet Arslan @acatlikan daha uyumadım haaa :D notları okudum da dedikodumu mu yapıyolar diye baktım :D :D harbi bende acıktım börekçi börek filan diye diye :D neyse bu sefer harbi iyi geceler :D

@Anonim Kesinlikle öyle ya , 3 senedir metrobüse biniyorum gerçekten insanı zorluyor metrobüs şartları :) Küçük ve huzurlu kasabamdan sonra istanbul gerçek bir sınav benim için :)

@Anonim Valla hocam toplasan 20 kez binmemişimdir metrobüse :D Kalabalığını sevmiyorum. Mümkünse vapur-motor, metro, marmaray, tramvay kullanıyorum :) Şu an aklıma geldi ada turu da yapabiliriz aslında. Büyükada çevresi kaç km'dir?

@akgulcemal Ardeşenli 3 arkadaşım vardı Trabzonda özel yurtta kalırken ev arkadaşımdı :)

Geri