Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Mert Ahmet Gelin gelin bekliyoruz :)

Bende yatar artık sabah 8 de kalkıp kırılan suluk kafesimi değiştirip yola koyulmam gerek. İyi geceler Cümleten en güzel rüyalar sizinle olsun (tabi bunun için uyumanız gerek.)

• Beğen
Tepkiler: Mert Ahmet
Scudo
@Samet Arslan @Anonim herkes uyudu heralde :eek: bende mi uyusam zaten bf3 mp yüklü değilmiş :agla: @BF Okuru hocam bana yol gösterecek yine :D

bende ufaktan yatağa geçeyimde yarın yeni mataramı filan alıp akçakocaya gideyim yine hava güzel olursa iki kulaç atarım

@Alperen Haner Ben de yatacağım şimdi. Fena uyku bastırdı bir anda. Vikings izlerken uyurum muhtemelen :D

İşlerim çıktı bir an bakamadım arkadaşlar. Ama sıkıntı yok bunun yarını da var yani. :D uyuyan herkese iyi geceler iyi uykular. Dizi izleyenlere de iyi seyirler iyi eğlenceler :)

günaydın gececiler :D

nasılsınız inşallah :D

İyiyiz efenim sizleri sormalı :D

şükür bende iyiyim. çıkıp dechatlona gitmeyi düşünüyom ama üşeniyom hava soğuk mu sıcak mı belli değil ya :D

günaydın arkadaslar istanbulda bisiklet nerden alınır.avrupa yakasında doğruduzgun yer yok hep anadolu yakasında büyük yerler.Carraro 225 alıcam ama sirkecide ileri bisiklet var ve sarachanede haşim işcanda 3 tane bayisi var.haşim işcana pek gitmek istemiyorum ama ne yapmak lazım bilemedim emre çocuk(saraçhane), baykur bisiklet(saraçhane),galeri bayram(saraçhane),atak bisiklet (sultangazi) buralardan alışveriş yapan var mı satıcılar nasıldır acaba :)

@chnkrmz Ben de anlamadım ki. Dışarısı günlük güneşlik, cam açık, ama içeriye gelen hava üşütüyor adamı :D

teşekkürler eagle- kartal dostum artık evde net olmadığından ve bina yerle bir olacağından yeni kiraya çıkacağım yerde nete bağlanırım, ya da kafelerden durumu götürürüm, yahu internet pahalı ,ayda 10 liraya internet var ise eyvallah derimde .hikaye tabi...

@Anonim

Yeni goruyorum yahu. Ozur dilerim, donen muhabbeti de okuyamadim henuz. Kusura bakmayin. :(

günaydın ahali ben uykunun dozunu fazla kaçırmışım heralde :D bugün bisiklet sürülür mü ki burda da hava bozuk baya :(

@Kudret Kurtcebe rica ederim de Kudret abi ne zamandır seni göremiyorduk forumda dedik ne oldu bu adama ya meğersem internet sorunu varmış. En kısa zamanda seni yine sahalarda görmek istiyoruz özletiyorsun kendini :)))

@dogukan demirbek sorun değil bu gece devam ederiz artık :D

Geri