Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner bf3 içinde olabilir tabi ama ben uzun zamandır oynamıyorum. Seninle eşit durumdayım aslında :D Şu kadar söyliyim BF4 Sniper daha gerçekçi. Benim sniperde fazla rekorum yok. İmzadaki link'ten bakarsan görürsün :D

@Samet Arslan Bence oynama zaten bitti o :D Takımlar dışında pek oynayan kalmadı. Dinamikler berbat.

@Anonim Savaşım abartmak değilde senin sağlığını düşündüğümden dedim :D

@Alperen Haner yoo dert değil :D ekle beni istersen şimdi bi maç atalım :D diyecektim ama geç olur şimdi :D bir ara yapalım bunu.

@Alperen Haner Valla oynamadım ama okuduklarıma göre ben de pek tutmuyorum ya COD'u :)

@BF Okuru Hiç dönmeyeyim madem :D

Bu arada aranızda peyzaj mimarı var mı yahu? Benim bitirme projesine bir el atsak :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Anonim Hocam sana Mac hakkında sorularım var müsait olduğun bir zamanda sorabilir miyim? :)

@Alperen Haner Yazılanlara göre oyun COD'da çok hızlı dönüyor. BF'deki gibi takım oyunu durumu pek yokmuş. Dediğim gibi oynamadım. PES ve FIFA karşılaştırmasına benziyor bu aslında. PES daha çok arcade havasında arkadaşlarla evde PES partisi yapılacak şekildeyken FIFA daha çok kafa yoran, karşındakine göre taktik geliştirmen gereken ve daha yavaş bir oyun. PES bana çok hızlı geliyor mesela odaklanamıyorum oyuna bir türlü. Kaleci hataları da çıldırtıyor :D

• Beğen
@BF Okuru eyvallah ben bi bf ye kayıyorum o zaman ufaktan :D

@Samet Arslan hocam o oynadığınız server da diğer insanlarla ilgili biraz da. biz 20 kişi oluyoruz en fazla 10-10 ideal. herkes çok adam vurur ama kaybedince önemi kalmıyor ki :)

@BF Okuru Yediler hocam beni. 3 dönemdir tez alıyorum. Bir bitmedi. Valla şimdiki aklım olsa KTÜ'ye gitmek yerine istanbulda yarı burslu Bilgisayar Mühendisliği falan okurdum. Harcayacağım para da hemen hemen aynı olurdu :)

@Alperen Haner 5. senem bitiyor. Bu saatten sonra bırakırsam önce ailem sonra kız arkadaşım vurur beni. Öyle bir seçenek yok :D

• Beğen
@Samet Arslan ben 2 okul bıraktım merak etme bişey yapmıyolar :D :D ha benim gibi deli gözüyle bakılmıyosa sana allah kolaylık versin

@BF Okuru bana uyuma dedi kendi yatıyo :D:D:koptum::koptum:

@BF Okuru İyi geceler :)

@Alperen Haner Deli gözüyle bakmıyorlar da bitirmeye bu kadar yakınken bırakırsam bundan sonra bakarlar muhtemelen :D Bir an önce işe girip para durumlarını ayarlamam lazım. Onun için bırakamam. Mesleği seviyorum aslında onda sıkıntı yok da hocalar soğuttu be.

@Alperen Haner konuya cevap veren olur inş. :D aynen bu arada adam kendi kaçıyor resmen ya :D :p

@BF Okuru iyi geceler iyi bak kendine. Yarın devam ederiz artık. Erken kaçıyorsun ama sağlık olsun ne diyeyim :D

Geri