Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Samet Arslan ben aslında eskilerden cok futbol oynardım ps1 ps2 hep pes winning takılırdım ozamanlar bilgisayarım yoktu.varsa yoksa master lig..fifa 13 cıktıgında arkadasa gittim ps4te oynadık cok hosuma gitti.pc de denemedim hiç.belki ilerde ps4 alabilirim ultimate lig güzel sarıyor.birde dhaber de filan turnuvalar oluyor zevkli.Ama pes 13 ten sonra bozdu.Artık ya single oynuyorum yada diablo3 heartstone titanfall tarzı online oynuyorum.oda zaman bulabilirsem

Scudo
@BF Okuru olmuyo hocam öyle uzaktan laf atmalar sahneye bekleriz :D

@Anonim hocam düzcenin taaa kasabasında oturuyorum ki kredi öncesi yani çulsuzluk tavan :D

@BF Okuru yapma bunu yav dur deme şöyle :D ama yakın zamanda atılım yaparlar diye düşünüyorum. Sen uzay istasyonunu kurmuşsun işte süper bu ya :D mekanını merak da etmiyor değilim hani :p yani COD dönemi bitti demek ki.

@Alperen Haner Sıkıntı yok istanbul'a gelince artık :D şimdi gece vakti sucuklu yumurta yap ye işte öğrenci yemeği :D

@devilmycarlos Ben de şu Ultimate Team'i bi sevemedim. Takım kurmak için uğraştırması falan hoşuma gitmiyor. Takımımı alayım 2 maç atıp çıkayım havasında oynuyorum genelde. Dhaber turnuvaları güzel oluyor, bir de ESL'de takılıyordum, haftalık turnuvalarına giriyordum genelde. Aslında sırf God of War serisi için bir PS3 ya da PS4 almayı düşünüyorum. Mitoloji de severim, hastasıyım oyunun :D

@Anonim canım çekti 2 dakkaya yetişiyom size :D

@BF Okuru bf ye gelecem deneyecem bende senin hayallerini yıkacam hocam :D demedi deme :D

@Alperen Haner ETS2'nin multisindede pek bir şey kalmadı. Bir güncelleme çıkaramadılar kaç ay milleti multiden soğuttular ben bile oynamıyorum artık multiye. Şimdi ETS2'nin güncellemelerini takip edip yeni güncelleme çıkartıyorlarmı bilmiyorum. Önemide kalmadı zaten. 7 Mayıs'ta İskandinavya harita DLC'si geliyormuş merakla bekliyorum. Adamlar demişti ama biz yeni oyun çıkartmayıp ETS2'yi geliştirip onun üzerinden devam edicez demişlerdi. Sözlerindede durdular. Az kaldı Mercedes Benz'ide ekledilermi olay tamamdır :D

@BF Okuru aynen en son ocakta girdim bende ets2 ye. yeni dlc ler gelsin bi tur daha binerim o tıra :D ne mercedesi yahu favori volvo fh750 2014 :D

@BF Okuru Bu paket güzel gözüküyor yahu. Severim zaten o tarafları çıkarsa alırım ben de herhalde :) Mercedes zaten Majestic olarak yok mu oyunda bu arada? Yoksa bambaşka bir marka mı aslında?

@Anonim Savaşım ben demiyorum ki, bende yapımcıların yalancısıyım :D Yok be savaşım Mübalağa ediyorsun. Mekanda merak edecek bişey yok ki, sıradan bir yer işte :p ama sana şöyle söyliyim. Sana özel OS X için bir BF oyunu yazarız beraber multide takılırız. Birde aynı Team'da olduk mu, deme keyfimize :D

@Samet Arslan aynen bencede güzel olacak gibi. Tabi oynamadan bişey söylemek zor. Majestik ama logo filan bir değişik olunca hiç bu aracı seçmiyorum :D soğuyorum resmen :D Mercedes firması ile lisans anlaşmasını yapamadıkları için bir türlü düzeltemediler ama geçenşerde okumuştum çözüldüğü konusunda bir yazı ama bir güncelleme ile gelecekmiş mercedes markası. Hadi hayırlısı diyelim :D

Edit : Biraz araştırdım, sanırım İskandinavya DLC'si ile birde 1.17 güncellemesi gelecek mercedes'i bu güncelleme ile sunacaklarmış.

anaa 2 dakka yumurta kırmaya gittim iyi ki herkes sızdı heral :uyku:

@BF Okuru Steam'de oyun sayfasında haber olarak geçmişler Mercedes'in geleceğini. Şimdi baktım habere de sadece Mercedes Actros 2014 diye bir model gelecekmiş yanlış anlamadıysam. Ayrıca Scandinavia DLC'si çıktıktan bir süre sonra oyuna sahip tüm kullanıcılar alacakmış güncellemeyi. Tarih belirtmemişler.

@Alperen Haner Yok yok burdayım ben. Daha "Vikings" izleyeceğim :D

@Alperen Haner Perşembe geceleri çıkıyor. Sınava çalıştığınız saatlerde yayınlandı muhtemelen :) Altyazı da çıkmış :rolleyes:

@Alperen Haner afiyet olsun diyorum o zaman :) benim pizzalar hazır gelin pizza yiyek Ali sen de gel :D bu arada ne uyuması uyumak yok devam :D

@BF Okuru Yav mekan derken aslında fotoğraflardan belli yani. :D Ama günün birinde şöyle bir oyunda kapışmayı istiyorum. OS X için bir şey yapamayız çok zor. WhatsApp bile hâlâ halledilmiş değil gerisini sen düşün. Gerçi önemsemiyorum o zımbırtıyı. Oyun önemli :D

@Samet Arslan ooo ben o zaman bi ara mola veririm foruma dizimi izlerim :D

@Anonim abicim midem doysa gözüm doymuyor heralde bi doyuramadım şu karnımı :D

@BF Okuru bf3? tamamdır ben o mapte bi hakim olayım da sniper mevzilerini çözer sana haber veririm :D

@Anonim Savaşım bu saatte pizza yersem sabah kemdimde olamayabilirim. Yanarız, batarız :D bence sende yeme ama artık çok geç :D Unutmazsam bir ara özelden resimleri atarım sana daha ne gördün ki :D :cool: OS X için zor desem yeterli :(

Geri