Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
ben 29er kullanıyorum öyle araştırmadan 29er için başka model bulamadığım (aynı fiyat seviyerinde (100 dolar civarlarında) bunu aldım :)

@BF Okuru @Anonim valla 1-2'ye kadar takılırım sonra kaçarım yarın malum hazırlıklar var :D

@MertAG
bu hazzı @Anonim 'ye sormak lazım :D

• Beğen
Tepkiler: MertAG ve Yavuz S.
lakin renkte bi sorunum var isteiğim renk yerine yeşil geldi :) inşallah o yeşil renkler stikerdırda çıkar yoksa çok sırıtıcak.. adama e-beyde eksi puanıda yapıştırdım.

@Yavuz SOYLU

çıkacağını sanmıyorum vernik altında çünkü :)

@Yavuz SOYLU bende beyaz buldum bir tane mosso onu komple kazıyıp mat siyaha boyayacağım. Peşinde 28inç, 700*32c kalınlığında jant seti + lastik alacağım nasıl :D Ghost SE8000'e :D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
7000tl mi o yoksa 80 kuruşluk makarna bende kafamı yaptı :D.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Anonim
Savaş valla bende verdiğin linke girdim, seçtim modeli donanımları 18.604,97 TL fiyat çıktı. Tam alıcaktım Battlefield 4'ü desteklemediği aklıma geldi vazgeçtim :D
Link için teşekkürler.

@ProfessionaL

Klasik türk mantığıyla cevaplayacağım bu soruyu o paraya araba alırım lan ben :D.

@MertAG

Apple öyle işte pahalı. Yav normal klavyesi bile pahalı. O paraya iki tane normal klavye bile alırsın. Şu hale bak sanırsın araba ev falan alıyorsun :D

@BF Okuru

Tamam da, o nasıl bir sistem öyle yazar mısın yav? Neredeyse 19 bin liradan oluşan nasıl bir sistem kuruyorsun? Peki normal PC'de kaça geldi aynı sistem? Evet iMac'te birçok oyunu desteklemiyor. Wolf - ET de desteklemiyor maalesef yani kuruyorsun ama çalışmıyor.

@ProfessionaL Kimisi işi gereği kimisi oyunlar için falan veriyor işte. Ben işimden dolayı kullanıyorum ama mevzu, bir süre sonra ondan da çıkıyor. Virüs derdi yok kasma derdi yok ses derdi yok ısınma derdi yok falan filan. Parası çok ama abuk subuk sorunları da yok. Bir de şu piyasadaki bazı oyunlarda sorun etmese süper olacak. Gerçi benim oynadığım bir tane oyun var. Aslında OS X Yosemite'de destekliyor mu sormak lâzım.

@MertAG

hahah :D Bende 4000'e bisiklet, 3500'e pc alırım :D

@Anonim

abi iş virüse illa gelecek :D

@ProfessionaL
ben 700*32 schwalbe maraton plus kulanıyorum 1.5 k km oldu patlamadı daha... furş takımı ve gidonuda değiştireceğim onlarda kalitesiz. sıraylaaaaa
aklımda deli sorular var drop bar takmak gibi :) ama sırf maliyetinden vaz geçtim mekaniğe döndürmek istemedim :)

arkadaşımda se3000 var beğendiğim bir makine çok güzel olacağı kesin :)

Beyler açık söyleyeyim şu ana kadar hiç virüs olmadı. Geçen bir arkadaşın bilgisayarına virüs bulaşmış bir siteden. Dedim ver bakayım o siteyi ben gireyim. Girdim bana mısın demedi. :D

Steve abiye sesleniyorum buradan;

2373 dosyayı görüntüle

Radyo dinliyorum adam 17 kardeşmiş 75 torunu varmış babasının ağzım açık kaldı :D.

Steve jobs'un üvey annesi malatyalı bir ermenidir bu arada bir nevi bizim hemşeri sayılır kendisini severdik rahmetliyi.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Geri