Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@chnkrmz

Biraz geç yazdım hocam kusura bakma. Demek grafikersin, peki hangi alanda yani grafikerlik çok geniş bir kavram ne tarz işler yapıyorsun? Benim hedefim art direktör olmak ama daha çok zaman gerek buna, kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum bir yandan kurs bir yandan iş bakalım :) Bu arada isim nedir?

Scudo
desinatör grafikeriyim. aslında grafiker denmiyor bizim mesleğe. desinatör diyim ben en iyisi :D

Hmm anladım ben daha çok kendimi illastrasyon alanında geliştirmeyi hedefliyorum bakalım artık. Bu arada galiba ismin Cihan çözebildiğim kadarıyla arada kaynadı :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
aynen cihan :D
bende photoshop
illustrator kullanıyorum.
aslında illustratorla hiç işimiz olmuyor ama bana bazı durumlarda kolaylık sağlıyor kalıp çıkarmada genelde.

Evet photosop da olmazsa olmazlarda zaten. Netten takip ettiğim tutoriallere bakıyorum gerçekten de bazılarının yaptığı çalışmalar inanılmaz derecede insanı dumura uğratıyor, gerçekten de özellikle yabancılar çok iyi işler çıkartıyorlar. Sanırım burada bizden başkası yok :D

@chnkrmz hooo dayoğlu nörüyon
@gamzece deyzem kızı hiç hal hatır sormuyo zaten
@Samet Arslan bi mezun ol iş guç sahibisi ol da yemek söyle bize :D

bi de ramazan gelse de bi iftar yapsak cihan ısmarlasa :D

@chnkrmz bizim sticker da yalan oldu istanbula geliyim tepene dikilecem :D

Oo forum bahane muhabbet şahane ;) :D

@kızıl_sakal Hangi muhabbet. Bu konunun adı aslında "İyi Geceler kulubü" falan olmalı:) Gece deyince herkes iyi geceler deyip yatıyor:)

@Alperen Haner Ne doymaz adamsın be kardeşim :D Yemek köpeğin olsun iş bulalım gerisi sıkıntı değil. Bir de bir gece bakmadık yazmazlar diye 6 bildirim gelmiş :D

@Samet Arslan beni doyuran 1000 kişiyi doyurmuş kadar sevap alır bence :D napayım gece gündüz bisikletten inmiyorum ki :D bünye ihtiyaç duyuyor artık :D

@Alperen Haner Belli belli :D Ben de bugün kısa bir tur attım. Hamlamışım baya. Ellerim falan ağrıdı eldiven olmasına rağmen düşün o kadar ağrıdı. Bir de fren ayarını yapmam lazım arka fren boşta gibi hiç tutmuyor. Yokuşta yavaşlatamadı bile. Ön fren de boş eskisine göre. Ne olduysa decathlona bakıma bıraktığımda oldu :D

@Alperen Haner Nasılsın Alperen? :D Senin de işin gücün birilerine yemek ısmarlatmak. :D

Dün lastiğim patladı ilk kez. Neyseki bisikletciye yakındım, hatta oradaydım. Pratik yapmış oldum.
Şu sıvı dolgulu iç lastik bir işe yaramadı mı acaba? Sibobun yanından yarılmıştı iç lastik. Bisikletçi çukura falan düşmüşsündür dedi ama , hatırlamıyorum..

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner seni bi yakalayak gulüp çe yemekleri sana ısmarlatıcas :D
@gamzece sıvı ufak deliklerde işe yarıyor ama kapatamayacağı kadar büyük olursa iş görmüyo malesef. seninkü biraz büyük delik olmuş galiba.
geçen sene benim çok işime yaradı lastik sıvısı. ormanda cirit atarken bi bakıyom lastiğin havası ormana girdiğim halinden daha inmiş. ama öyle kalmış. yani patlamış ama biraz inmiş hava sıvı hemen kapatmış deliği. çok kez başıma bu geldi.
ama bi ara lastiği yardım ve sıvıların hepsi aktı gitti. sinir oldum bende şimdi normal kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz Evet yarık şeklindeydi. Sibobun yanında olmuş bir de, yani iç kısma bakan tarafta.
Artık nasıl olsa öğrendim değiştirmeyi, yedekleri normal alayım.

havayı lastiğe az mı vuruyisen. yama setin var dimi. @gamzece

Selamlar :)

@gamzece geçmiş olsun. Bahsettiğin kesik subaba yakın bir bölgede ise; jant üzerinde o bölgeye yakın olan jant telini kontrol etmeni öneririm. Zamanla akort ayarı bozuldukça teller içeri doğru sinsice ilerler ve iç lastiğinden bir ısırık alır. :D

@Ugur Basdag oj geldin beyaa :D
aynan bu da mantıklı. tel dik başlılık yapmış olabilir. benimde bitane telim ara sıra gevşiyo ama bende sıkıntı çıkmıyo genede. çünkü jantlarım tubuleslik :cool:

Havası az olmuş olabilirdi dün. Yok yama seti almamıştım. Minik pompam, yedek iç lastiğim var. (Sıvı dolguluyla değiştirmeden önceki iç lastikler)

@Ugur Basdag Selam, hoş geldin. Ne güzel anlattın öyle. Kontrol edeceğim. :D

Geri