Scudo Sports

Gece turundaki araç kazasi - bursa

@muhammetarslan47
p227 Counter-Strike oynarken az adam vurmadım :)

Scudo
@Rehavet

Hayır bu değil. Takip ediyorum ilk gördüğüm haberi yayınlıycam.

@Barış TURAN

Teşekkürler. Güzergah: Aydın Bisiklet-Hürriyet-Yunuseli-Çeltikköy-Yeniceabat-Armutköy-Terminal- Çevre Yolu Paralelinden Ahmetbey-Nilüferköy ve Mudanya Yolu-Aydın Bisiklet.

@MertAG

alkollü bir şahısın yaptığı yanlışı siiyasete nasıl karıştırdınız pes doğrusu

@MertAG

Gerçekten bu haberlere inanıyormusun?

@Raşit S
2 gündür babamı bırakıyorum ofise. Aynı yere gittiğimiz için, arabayı da ben kullanıyorum.
Maksat trafikten kafasını kaldırsın biraz
50km yol. Beylikdüzü - Kavacık. Ortalama hız 25 olmadı hiç. Bugün 21di sanırım. 2 saat 20 dakika civarı sürüyor. Saat 11 oldu daha kendime gelmedim. Bu kafayla çalışmak...

Üst üste daireleri öyle yığdılar ki o tarafa, bitmiyor araba. On binlerce daire. O adamların hepsi işe gidiyor bir şekilde. Arabayla. Üstüne emniyet şeridi ayıları yüzünden ekstra sıkışan trafik.
Kafayı yiyecektim bugün. Daha 2. günde.
Güneşliği falan ısırmak istedim...

Ha bunun konuyla bi alakası yok, öyle içimi döktüm işte :D

@Gökhan Toros

Konuyla direk ilintili...Trafik insanları sinirli yapıyor. Yol verme vermeme olayına silahı çekip vuruşanlar var. Saatli bomba resmen.

Demek bu yüzden karşıya taşındınız Gökhan. Ben de ilk fırsatta Beylikdüzünden mesela İzmir e taşımayı düşünüyorum anne babamı. 85 yaşında insanlara zulüm İstanbulda yaşamak.

@alperK

Şahin olsa birkaç takladan sonra sapasağlam çıkamaz araçtan bence :D

(Bir ara parasızdım, olsaydı Şahin bile alırdım. Dönemine göre o kadar da kötü araba değildi bence.)

@Raşit S
Kesinlikle o yüzden. Ben de neden bu kadar acele ediyorlar diyordum. Ben daha gelmeden evi aldılar. Hak verdim.

Neyse, İzmir de kalabalık artık. Çanakkale falan en güzeli. Hem insanı iyi güzel. Hem boğaz var. Ufak bi bahçe falan, çok güzel olur.
Benim şimdiden hayalim o. İstanbul'da yaşlanmak istemiyorum. 23 yaşında bıktım şehirden...

@Gökhan Toros

İzmir dediysem, Gümüldür Seferihisar gibi yazlık bölgesi. Şehir içinin trafiği istanbuldan faksız zaten. Ben sevmedim İzmir' i. Kızlar güzel, jantlar güzel, hepsi bu :) Banliyöleri çok daha güzel.

@Raşit S
arabanın iyi kötü olması değilki kullanıcı kitlesi apaçi

@Raşit S

Nokta atışı yapıyorum, Gümüldüz-Özdere-14 Evler.net

@Raşit S

Katılıyorum ben de , İstanbul'da oldukça sakin bir yerde oturmama rağmen, yine de Marmaris vs civarlarına dönmeyi düşünüyorum son bir yıldır. Aslında Avrupa olsa daha iyi olur da... Hollanda,Budapeşte falan.. Bak Budapeşte dedim..
Beni oraya bırakın ya, bir yer bu kadar mı güzel olur :D

@evrim bilgen

Budapeşte cidden güzel :D kaldıki türk yemeklerini aramassın türk restaurantları var stardı galiba baya bir şubesi vardı budapeştede adamlar kelle paça bile çıkartıyorlar orda :D

hocam bu tür şehir eşkiyalarına acımaycaksın madem hızlı gidiyor madem sevgilisne hava atmaya çalışıyor çeksin cezasını taklada atsın bilmem ne de olsun yavaş gidip kimsenin canına zarar vermeyen insanlarda çok.geçen gün banada rast geldi araçla ilerlerken büyük bir döner kavaşağa geldim kavşağa girmeme 50 metre kala ter istikametten bir şehir magandası arabasıyla drift(yanlama)dedikleri şeyi yapmaya başladı yanımda ailem olmasa inip hakkını verecektim ama vazgeçtim.bunlara hiçbir şekilde göz yummamak lazım sonra tabiki plakasını polise verdim.

Geri