Scudo Sports

Gece belgrat' a gidilir mi ?

ha birde unutmuşum :D yanınıza çanta alın ağır olsada yatmak için birşeyler ve konserve alın çakmak falan unutmayın sakın :)
Aydınlatmadan bahsetmiştim az önce şimdi aklıma geldi forumda 2.el sayfasında çok güzel bir ışık görmüştüm bayağı geniş alanı aydınlatıyordu 6saat falan dayanıyordu pili çok güzel bulursanız öyle bulun bence :)

Scudo
arkadaşlar tehlikeyi abartıyosunuz biraz. biz grup olarak her cuma akşamı ormana gidip mangal yapıp bazen de ormanın derinliklerine girip sabaha karşı eve dönüyorduk. bir süre ara verdik ama yeniden başlayacağız.
ormanın derinliklerinde girilmese bile gece ormanda bisiklet sürmek süper ötesi bir zevk, iyi bir aydınlatma yeterli bence.

• Beğen
Tepkiler: aydın agca
Bana uyar o tarihlerde İstanbul'da olursam kesin katılırım. İyi bir deneyim ve heyecan olur. En azından 3. Köprü muhabbetine oraların ırzına geçilmeden bir de gecesini görmüş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: aydın agca
İkinci jenerasyonu biraz daha yırtıcılaşmış kuçular var, gece sürek avı modunda oluyorlar..(hareketli şeyleri kovalarlar yani)

Ayrıca elektronik müzik eşliğinde gizli tekno partilere de denk gelebilirsiniz. Ağaçlara sevgiyle sarılan birini görürseniz misal gece vakti, tırsmayın :)

Arkadaşlar bu akşam Belgratta gece turu yapmak isteyen varmı.

Buluşma yerimiz: Beşiktaş Barbaros meydanı

Saat 20:30 buluşuyoruz.

Güvenli bir sürüş için kask ön ve arka aydınlatması reflektörlü yelek yedek pil yanınıza almanızı öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@Kaşif

Kemal abi dönüşümüz 24:00 kadar sürebilir :rolleyes:

@Hasan Bahri Toros

Neyse bir an moda giremedim. Siz giderseniz iyi pedallar. Yalnız sabaha kadar Belgrad olayını ciddi düşünüyorum. Artık sabah ilk vapurla geri dönerim.

Belgrad gece sürüşünü daha planlı bir şekilde tekrar yapalım.

Bugün bir arkadaşla gittik belgrada, çok güzel parkurlar bulduk rastgele gezerken. Dönüşte de koç üni.ye çıkıp, çok zevkli bir sarıyer'e iniş yaptık.
Ormanda birkaç köpeğe rastladık ama hiç umurlarında değildik, ama gece celallenirler mi bilemem.
Sağlam aydınlatması olan 3-4 kişilik bir grupla gündüz kadar ışık yaratılabilir, ışık sorun olmaz bence. Vakit uygun olursa (cuma veya cumartesi akşamları) ben de düşünebilirim. Esenler'e döneceğim için çok da geç olmasa iyi olur :)

Güvenlik sorunu çıkabilir uçsuz bucaksız orman :D ama bikaç kişi giderseniz ve iriyseniz bir problem çıkmaz ama gps e ihtiyacınız olabilir en azından gps bulunan bi cep telefonu :)

merhaba bende gece belgrada gitmek istiyorum (eee tabi bunun korkusuda var ) :D değişik bir deneyim olur en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum

Geri