@JusTiMe
Hocam sele değişimi zaten tur haricinde düşündüğüm bir şeydi, benim rotamda 1-2 dakikada 40-50 hatta daha fazla araç geçiyordur galiba.
@selim82
Hocam gündüz çok sıcak oluyor maalesef.
@Bora Kıraç
Gece sürmek düşündüğümden çok daha fazla tehlikeli imiş hocam, lamba mevzusu mühim bir konu. Elimde uzun yol sürüşü için öyle bir fener yok maalesef. Kesinlikle onu alayım yola çıkmadan önce. Gece bisiklet sürmek kumar oynamak galiba.
@Hakan38
Bu videoyu bende izlemiştim', hatta videoda biryerlerde arkadaşın lambası bozulmuştu galiba hocam. Tehlikeymiş galiba.
@trainspotting35
Hocam 200-210 kilometreyi 20 odtalama ile bitirmem pek mümkün değil galiba, dağ bisikletimde 26x1.90 yarı silik lastik kullanıyorum, ayrıca gündüz sıcağına kalmak istemiyorum.
@Behram Belek
Hocam şansa haplanmışı, alkoliği beni bulur zaten. Gece gece deli gibi ortalıkta dolanan çok maalesef, turu iptal edeceğim galiba.
@Pherserd
Hocam serinlikte güzel gidiyor bisiklet, ayrıca domuzlar çok tehlikeli hayvanlar maalesef.
@Satı
Kesinlikle hocam, can tatlıdır.
@Eroseros
Öyle olacak galiba hocam.
@h.kozan
Hocam bunun anlamı kendine dikkat et yoksa patates olursun demek galiba.

Evet dünyanın pek iyi bir yer olduğu söylenemez, haklısınız.
@Yusuf Ziya Aktaş
Son 5-6 aydır bisiklet üzerinde müzik dinlemiyorum pek hocam, alkoliği ayrı bir dert zaten.
@Ziya On Road
Hocam serinlikte iyi oluyor bisiklet sürmek, özellikle domuz çok tehlikeli maalesef. Ekipman konusunu kesinlikle halletmeliyim.
@Emre Doğan
Hocam gündüz sıcağı olmasa güzel olacak ama gece soğukluğu mükemmel bir deneyim oluyor.
@chuck_schuldiner
Tecrübelerinizi bekliyorum hocam.
@keremkucuk041
Ekipmanlara bakacağım hocam, ekipmanlar insanın eli ayağı oluyor. Özellikle şu çakarlı lambalar çok önemli galiba.