Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

Haberleşmeyi vatsap gruptan yapıyoruz yazın rutin her cumartesi veya pazar çıkardık şimdi işin durumuna ve müsaitlik durumuna göre çoğumuz çalışıyo zaten

Scudo
@SEYYAH OZİ abi merhabalar öncelikle oturup bir tanışalım isterseniz böylece turlarda da daha rahat olur daha çok zevk alırız

Inşallah tur yapacağınız zaman konuya yazarsanız eşlik etmeye çalışırım iyi günler

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Ben Gebze bisiklet grubuna üyeydim @muratokan .. sonra anlaşamadım ayrıldım. Ama bisiklet sürmeye devam ediyorum. Geçen yazdan biri elime almadım ..

Biz ayri takiliyorduk o grubtan. O grup hakkinda iyi yada kotu bisey diyemem. Calisma saatlerim onlarin etkinliklere uymadigi icin hic onlara katilma sansim olmadi. Biz 5 arkadasiz. Whatsapp tan haberlesiriz. Musaut olanlarla kafamiza gore yalova istanbul gebze cevresi gezeriz

@muratokan anlaşabildiğin kişi oldu mu ayrı. Onlarda grublaşma vardı o bana göre değil işim olmaz bende tek takılırım genelde kimseye de uymam.

Cumartesi musait olan kimler var? Ben calisiyorum ama gece gidecegim. Sabahtan yada aksam gitmeden 3-4 saat uyusam yeter

adapazarında 2.el istediğim bir bisiklet var yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar :) ben istanbul bahçelievlerdeyim birbirimize ulaştıracak birini bulamadık satıcı ile..

Arkadaşlar merhabalar...

Ben Yüz Sür Koş Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Canbazoğlu

Yaklaşık 6 senedir Gebze ve bölgesinde bisiklet sürüşleri ve bisiklet üzerine işler yapıyoruz...

Sizleride aramızda görmek en büyük isteğimiz.

Keyifli forumlar... ( İletişim: 05303574114 )

Konu listesinde Gebze'yi görünce aklıma Federasyonun gecen Pazartesi yaptığı 15 Temmuz yarışında Gebzeli bir yarışçının keleği geldi.
Peletonun biraz gerisinde 6-7 kişilik küçük bir gruptuk. Ben tam peletona yetişebilir miyiz diye düşünürken Gebzeli bir genç fırlayarak ileri atıldı. Öne yetişmeye çalıştığını düşünerek ben de çok ani karar veremeyerek arkasından çıktım. Yetişiyorum derken bir de ne göreyim Gebzeli genç 12 numaralı takım aracının arkasına yanaştı. Şaşkınlıkla hızlanışını izledim. Öne yetişemedim ve ortada kaldım. Gereksiz enerji kaybettim. Sonrasında km sayaç tutacağım kırıldı almak için durdum vs. İyicene demoralize oldum.

Benim yaşadığım sorun önemli değil herhangi bir iddam da yoktu zaten ama üç kuruşluk yarışta bu hareketleri görmek üzücü. Tabi ki yapılanı Gebze'ye mal etmiyorum, genellemiyorum. Lütfen yanlış anlaşılmasın.

Yarış içinde göz göre göre utanmadan bunu yapabiliyorsa burada yazılanı görünce hiç utanmaz ama ben yine de yazmış olayım.

Çünkü bizim umuduz gençliktedir.

@volkan ismail kaza sonrası takım aracı ile peletona yetişmek teriminden haberin yok herhalde, sadece bisiklet sürme biraz bilgilen.

@Enescay78

Kaza sonrası takım aracı ile peletona yetişmek teriminden haberim varsa senin bu yaptığın terbiyesizliğin farkına varabilecek misin?
Umudumuz gençliktedir diyorum sonra 18 yaşında olup, ön yargılı ve çirkin bir itham ile gelen seni de görüyorum. Ne yapalım şimdi genelleyelim mi gençliğe?
Belki kaza yapıp aracı kullanan da olmuştur ama benim gördüğüm arkadaşın kazası falan yoktu, aracı kaçamak kullanıyordu zaten.

@volkan ismail direkt kelek demişsin, ne terbiyesi göstericem ben sana. Kazaya karışan, takım aracının arkasında giden bendim. Yokuş yukarı olan kaza önümde oldu 2 kişi çarptı bana takım aracım sonradan yetişti, kaçamak falan da değil çıkıp ön gruba ne kadar kaldığına bakıyordum. Bunu denetlemek senin işin değil yarışta hakemler var zaten, gençliğe de sayıp sayıp sonra güzel şeyler umma.

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
@Enescay78 Neyi gösetereceksin? Bunu bir aç bakalım, tehdit mi ediyorsun?

Araçlar yanda sıralıydı. Direkt onların arkasından gitmek varken bisikletlilerin arasında bir süre gidip sonra araçlara takılmak nedir? Sonradan mı aklına geldi araçlarla gidebileceğin?
Grup içerisinden beni arkana alarak çıkıp aracın arkasına geçmenin bana olumsuz etkisi olabileceğini düşünebilecek kapasitede olduğunu umuyorum ama yukarıda yazmama rağmen idrak edememişsin.

Acaba benim gördüğüm kişi sen miydin.
Sen o değilsen bile 18 yaşında tehdit etme cürretini gösterebilmen yarıştaki kelekten daha beter.
Benim birşeyi denetlediğim falan da yok. Resmi bir şikayetim de olmadı zaten.

Bizim umudumuz olan gençlikte senin gibileri yok. Yarış sırasında tutucum kırıldı geri dönüp aldım tek başıma giderken birkaç bisikletli senin yaşlarında gencin bırakma takıl bize deyişini de gördüm.
Benden daha büyük bir abime yarış sırasında enerji barını ikram etmek isteyenini de duydum. Var olsunlar. Umudumuzdurlar.

@volkan ismail konu dışı atışmanıza müdahil olmuşum gibi olacak ama cümle şu; "...ne terbiyesi göstereceğim ben sana?" yani ortada bir tehdit yok. "...ne terbiyesi, göstereceğim ben sana!" yazmış olsaydı "tehdit" olarak nitelendirebilirsiniz belki. Bu yüzden @Enescay78 ve @volkan ismail özel bir sorununuz varsa lütfen konuyu daha fazla baltalamadan özelde tartışınız, iyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar merhabalar...

Ben Yüz Sür Koş Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Canbazoğlu

Yaklaşık 6 senedir Gebze ve bölgesinde bisiklet sürüşleri ve bisiklet üzerine işler yapıyoruz...

Sizleride aramızda görmek en büyük isteğimiz.

Keyifli forumlar... ( İletişim: 05303574114 )

• Beğen
Tepkiler: dogan58
Merhaba.

Darıca Osmangazi'de ikamet ediyorum. Haftasonları turlar olursa katılmak isterim. Yaşım 27, salcano mtb bisikletim var. Tek gezmek sarmıyor pek :)

İyi forumlar,
1 ay önce yol bisikleti alarak pedallamaya başladım, kondisyonum çok iyi değil ama ivmesi yükseliyor.

Darıcada ikamet ediyorum, yaş 21; birlikte kısa-orta-uzun mesafe yol kat etmek isteyen arkadaşlar olursa yazabilir.

Iyi forumlar Gebze de istikamet ediyorum umarım beraber pedallarız iyi forumlar

@Pogono yukarı da bir üye numara bırakmış oradan ulaşmayı denediniz mi?

Geri