Scudo Sports

Gebze - Kartepe

@Kudret Kurtcebe

Abi 17 Ekim'de zaten Delmece'ye gidilecek. Katılım da çok iyi. Hasip Bey de zaten Delmece Turu'na katılacakmış. Bence 17 Ekim seçeneği bir daha gözden geçirilmeli.

Scudo
@semir karabulut

ayın 17 sinde havanın durumuna göre semir ben gideceğim sağanak olursa iş yatar ayrıca derin devlet durumları devam etmekte .....

hehehehhehehe

@Kudret Kurtcebe

Abi içimde bi his var güneşli olacak diyor o gün:D

@semir karabulut

dostum meteroljiyi aradım haberler iyi haftaya pastırma yazı yaşanacakmış :D

@semir karabulut

derin devlet beklemez iş görür ayın 17 si bana görev verilecek malesef...

@RSY Ersoy

vay ersoy sen de gel helal....

24 diyenler

1- semir
2- ersoy
3- kudu

@RSY Ersoy

Abi içimdeki başka bi hise göre de çok eğlenceli bi tur olacakmış:)

24 kararında hem fikir olan ersoy ve semir fikirlerini değiştirmezlerse çoğunluk kararı ile gidiliyor hasip bey ve alper durumlarını ayarlarlarsa çok iyi olacak mutlaka bekliyoruz.......
24 ekim pazar gebze -kartepe -gebze
hasip beyin güzergahı çok doğru ...
gebzeden suadiyeye topuklamaca 63 km sonra ordayız
suadiyeden 24 km sonra otelin ordayız bu 24 km nin 21 km si esas zor olan rampalardır...bu iş daha kolay olacak çünki son otelin ordan 4 km lik o offroad yol alınmayacak....1.300 rakımda duracağız iniş maşukiyeden 18 km paso iniş ve maşukiye gebze arası 73 km toplam 178 km de bu iş biter

sapanca----

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg

Sunday 10/24/2010
Mostly sunny
High Temperature: 21°C
RealFeel: 22°C
(link)

23 24 fark etmez hava kuru olursa gelirim.
slick lastikli mtb .

@mustafa doğan turhan

o.k mustafa 23 üne çalışanlar var ersoy ve semir gelemez bu durumda 24 sanada uymakta anladığım kadarıyle ....
evet 24 de gidelim haydarpaşada saat 07.00 de buluşmaca 07.30 treni var artı hasip bey gelirse bizi yakalar artı ali emrede ..... artı dapoet alper ve sonerde halkaya takılırlarsa ekip tam olur
8 kişi ideal...

görünen kadro

1-kudu
2- semir
3 - ersoy
4- mustafa
5- hasip bey
6- ali emre
7- dapoet alper
8- soner

Üstteki fotoğrafta bisikletçi vücudun ağırlığını mümkün olduğunca öne vermeye çalışmış. Bu da bize çıktığı yokuşun eğimi hakkında fikir veriyor. Aslında kural çok basit: Yokuş çıkarken vücudun ağırlığı öne verilir, inerken arkaya.

Yokuş çıkarken önemli bir konu da nasıl rahat çıktığınız ile ilgilidir. Bu da stilinizi belirler. Yokuşu zaman zaman ayakta çıkmak oturarak çıkmaktan daha pratiktir. Ama bazıları sürekli oturmayı tercih edebilir. Örneğin Jan Ullrich gibi. Ullrich'in Alpler'i nasıl olup da oturarak tırmandığına akıl sır erdirememekle birlikte bunun tercih/alışkanlık sözcüklerine bağlı olduğunu varsayabiliriz:

bu yazı bana bir fikir verdi demek ki ben jan gibi çıkıyorum adam alpleri oturarak çıkmış.. vay anasını yalnız yukardaki sitil müthiş bence tam rampa çıkışı bu olayı deneyeceğim kartepe rampalarında artı dönüşte dil ovasında aney dilovası....tabutumu hazırlamalıyım...

:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

abi I am confused 24 ü neresi allah aşkına konular rüzgar gibi takip edemiyorum ama hasip bey ile poker oynayacağım gördüm ve arttırdım dedi bakalım giderine hasip beyin

@Ali Emre Akcan

hehehheh
kartlar açık ali üstad 24 pazara kartepe
gebze-kartepe -gebze- 178 km

etap cok zormus sanirim, daha once hic bu kadar uzun da gitmedim ama kendimi iyi hissedersem ve yagmur durumu olmazsa gelmeyi dusunuyorum.. davet icin tesekkurler

@saint poussin

barış hafta sonu fare ne doğuracak ona bakacağız bu arada şifreli konuşmaya devam edelim ve farenin yapacağı hamleye karşı hamlemiz hazır olacak...
fare istanbul dışına kaçarsa ben bu hafta sonu eriklideyim....
ama fare istanbul içinde kalırsa kanalizasyon kapaklarını kapama görevi bana derin devlet tarafından verilecek ki fare dışarı kaçmasın... son durum bu antremana hazır ol derim istanbul içi... ...özelden mesaj atacağım saat ve nerde buluşacağımızı ...anladın ...duruma göre ....

:in: :in: :in:

görünen kadro

1-kudu
2- semir
3 - ersoy
4- mustafa
5- hasip bey
6- ali emre
7- dapoet -alper
8- soner
9- barış..saint poussin

ben bu kedi fare olayina katilmayayim..:) ama musait oldugumda antrenman - gezilere seve seve katiliyorum, biliyorsun

görünen kadro

24 pazar
gebze-kartepe-gebze--
178 km ....
haydarpaşa saat 07.00 de buluşmaca.07.30 gebze trenine binmece...
gebzede iniş suadiye 63 km ...
sudiyeden otel 24 km
otelden maşukiye 18 km maşukiye gebze arası 73 km .....

1-kudu
2- semir
3 - ersoy
4- mustafa
5- hasip bey
6- ali emre
7- dapoet -alper
8- soner
9- barış..saint poussin

@derşan sezer

biz çok gittik adapazarı ile gebze treni ile şimdi adapazarı ile işimiz olmaz..nedeni bisiklete para alıyorlar 5 ytl ben banliyö treni ile gitme taraftarıyım nedeni 1.5 ytl bisiklet parası beni acıtmaz bu forumda herkesin ilkeli olması gerekecek burda atıp tutuyorlar yok efendim çok para alıyorlar diye ondan sonra gidip gene adapazarı trenine biniyorlar bisikletle
daha bu pazar bazı bisikletçiler lüks feribot hattını kullandılar amaç ilkeli olmaktır ben basarım eskihisara genede o lüks feribota para vermem ...
gelelim senin soruna derşan...
öyle bir durum yok kim diyor onu....
sabahın saat 07.30 gebze treninin en birinci vagonunda hiç kimse olmuyor o saatte gebzeye
haydarpaşadan hiç kimse gitmiyor pazar bomboş..
hasip beyle iznik dönüşü hasip bey bisikletini üst boruya bağladı tek bir kişi gık diyemedi sıkı ise desin hasip bey iri yarı kodumu oturtturur hasip beyin cüssesine bakanlar ses bile edemediler..gerçi o gün cumartesi idi sadece dönüşte pendikten binenler oldu
pazarları dönüşte kalabalık olabiliyor gebze dönüşü ama bize yol her vakit açıktır.....

evet bu pazar antreman var ...
varmı gelecek olan
farenin yeri belli değil
özelden herkese mesaj atacağım ....

Geri