Scudo Sports

Gebze - Kartepe

Scudo
@Zafer Ünlü

hmm iyice merak ettim şimdi. Ben tanıyor muyum acaba sizi? :):)

@Kudret Kurtcebe

Kudret baba gel vazgeç şu inattan senide evlendirelim artık yalnızlık çekilmiyor scott kıza bişey demez yenge sana bi düğün konvoyu yaparızki cümle alem katılır bu konvoya yediden yetmişe meşhur olursun valla :in:

@Zafer Ünlü

hocam beni bırakın kaderime
vay acaip arabesk oldu...

:D :D :D :D :D

@Hasip Çehre

gene şiir gibi konuştun .

bulaman hasip ağa bulaman :D

@Hasip Çehre

hasip bey
haklısınız ..insan yalnızlığı esas oralarda çeker....
ki bu yalnızlığın ne olduğunu çok iyi bilirim....
sonuçta burdayız ....ve dostlar burda daha ne istiyoruz .....
tolga dost ve hasip bey ve onur dost ve volki dost bu topiğe devam bi araya geleceğiz bu topik 24 saat açık olsun bu topiği patlatalım bu topikteki güzergah bu kış hava durumuna göre yapılsın derim evet dostlar bi araya gelecek netekim....

@Hasip Çehre

kalbimi kırıyosun hasip bey benim ismim burada yok

arkadaşlar öncelikle tam bu tur öncesinde rahatsızlandığım için özür dilerim keşke bunu duyurmasaydım sanırım herkesin motivasyonu kayboldu...

ama her işte bir hayır varmış derler....
istermisiniz Kartepeyi haftaya erteleyelim normalda ben 25 Ekim 5Kasım arası ülkede olmayacaktım ama cenaze dolayısıyla seyahat programımda değişiklik oldu aman endişelenmeyin cenaze benim değil....

şimdi bu hafta için zaten pazardı cumartesiydi derken bazı arkadaşlarımız listeden çıkıtlar haftaya kadar daha iyi organize oluruz gibime geliyor hem Volan Akbogada burda zaten hemde haftaya Katepede downhill yarışı var ve buna bahlı olarak partiler falan var orada Cumartesi gidersek daha şık olur gibi
belkide daha farklı bi organizasyonda yapabiliriz ne diyosunuz...
lütfen görüşlerinizi bildiriniz...

ama yok illa bu hafta çıkalım diyen olursa yine çıkarız
sevgiler saygılar....

@Hasip Çehre

hasip ağa her işte bir hayır vardır kartepe kaçmıyor sen iyi ol başka bir şeye gerek yok ...

@Kudret Kurtcebe

abi bir sonraki hafta yapsak nasıl olur ...haftaya izmirde olacağımda

hasip ağa lütfen :)

arkadaşlar...
anlayışınız için teşekkürler...
fakat şöyle bir durum var bu topiğin ve turun sahibi Sn.Kudu...
dolayısıyla benim önerilerim sadece naçizane öneriler karar Sn.Kudunun ağzından çıkmalı ben sadece fşikirlerimi beyan ediyorum herkeste bunu yapmalı...lütfen daha fazla benim üzerime oynamayın çok teşekkür ederim ama diğer arkadaşlara haksızlık oluyor bende herkes gibi katılımcıyım...
neyse hayırlı olsun...
artık bir şey yazmayacağım zaten her türlü karara uyarım...

@Hasip Çehre

imdi şimdi...
ben turlarımda yaşayan akıl hastası vede topik budalası bi adam olamadım hasip bey ne edek yani kesin kırın kalemi lütfen hasip bey cezamı verin ..cezama razıyım ve hatta beni banlayın...

:D :D :D :D :D

hasip bey haşa kimse sizin üzerinize asla oynamamalı ....
yalnız iki as karşısında ben anca cömez olurum burda iki kafadar asın ortak kararları söz konusudur bana .........yemek düşer

:D :D :D :D

ben iki asın kararlarına uyarım onlar ne derse fermandır ültümatondur emirdir emir demiri keser ...
emredin komutanlar romayı yakayım ve hatta kartepeyi yakayım ..

@Tolga Gürgün

imdi vede şimdi....
bir sonraki haftaya hasip bey ne der...
artı bu forumun iki ası karşısında boynum kıldan incedir dostlar ben daha bi günde 400 km deviremedim ayrıca 270 i bile deviremedik biraz çam devireyim ..

:D :D :D :D

tolga üstad durum budur ...

bu arada hasip bey muhanmedin dükkanında 7.3 lük muzaffer beyin özel elçisi ile göndermiş olduğu yol bisikleti colnagoya aşık oldum ..

Geri