Scudo Sports

Gearbest mahkeme kararıyla kapatıldı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
bu siteyi hiç kullanmıyordum ama mutlaka kullananlar olmuştur..
ben daha çok bu gidişatın uzakdoğu sitelerinin tamamına uzanmasından çekiniyorum..

G0bX7r.jpg

(link)

Scudo
Elektronik sigara sebep olmuştur muhtemelen ama şuan ben siteye erişebiliyorum Google DNS ile.

@Türka¥ 2 hafta önce sipariş vermiştim bir kaç parça gümrükte el koymasalar bari :/

Elektronik sigara satılan tüm sitelere aynı işlemi yapacaklarmış

Türkiye'deki saçma sapan ürünleri kazık fiyatlarla millete satamyınca çareyi bunları kapatmakta bulurlar

Siteye/sitelere erişimi engellemelerin de bir sıkıntı yok, o siteden gelen ürünleri gümrükte toplama gibi saçma sapan bir şey olursa o zaman durum vahim. (Düşüncem bunun olmayacağı yönünde.)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Sigaradan topladiklari verginin düştügünü/düşecegini düşünen zihniyetin eseri. Keşke herkes şu pislige para vermeyi biraksa da ne yapacagini sasirsalar bi.

Her türlü engellemeye ve yasakçı zihniyete karşıyım, ancak bu yasakçı zihniyetin ekmeğine yağ sürenleri de unutmamak gerektiğini düşünüyorum. Biraz da bu işin ticaretini yapan, yani bu sitelerden atıyorum 100 TL'sına ürünü alıp, Türkiye'de 200-300 TL'sına satanların bu durumlara sebep olması muhtemeldir. Mutlaka bu uzak doğudan gelen ürünlerin raporlamasını ve içeriklerini analiz eden birileri vardır. Bu nedenledir ki, 75 euro sınırını 30 euro'ya düşüren zihniyetten, çok daha fazlasını bekleyebilirsiniz.

geçmiş olsun

Ben daha yeni mi band 2 akillinsaat aldim gearbestten hicbir sorun yasamadim cihaz da geldi.

• Beğen
@UPCycling
@UPCycling

evet o tarihlerde ulaştı ve herhangi bir sorun çıkmadı ancak şuan durumu nedir bilemeyeceğim tahminen siz sipariş verirseniz sizde de bir problem çıkmaz.

• Beğen
@MehmetBnl @UPCycling Şuan da bir sorun çıkacağını düşünmüyorum sadece siteye erişim kapatıldı, türkiyeye siparişler kapatılmadı. Arkadaşım 2 hafta önce laptop siparişi verdi ve geçen hafta eline ulaştı.

• Beğen
Geri