Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

gopta grup krulmuş haberim yok :D 500 evlerden sevgiler böyle küçük turlar yapıyorum. ama varım yani kubilay 15 kişi fazla olur bizim yaşımız 30 üzeri 3 - 5 kişi ideal ayrıcaAdsız.png

Scudo
Küçükköy/Gaziosmanpaşadan selamlar. Birkaç senedir ertelediğim bisiklete başlama planımı geçen haftalarda forumdaki arkadaşların tavsiyeleri sonucu hayata geçirmiş bulunuyorum. Uygun bir vakitte gaziosmanpaşa ve çevresindeki arkadaşlarla turlamak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Aydinkarli
Merhaba Arkadaşlar,
Gaziosmanpaşada oturuyorum.500evlerin gop tarafı:) Hergün işe bisikletle gidiyorum.Eğer etrafta pedaldaşlarım varsa benide nolur aranıza alın:)Her gün işe gidip gelmek bir süre sonra sıkıyor.

cenk ben pierrelottideyim ama yol bisikletcisiyim :) restorasyonla ugrasıyorum su aralar

Merhaba Arkadaşlar ismim Ceyhun sizleri Alibeyköy osmanlı parkında yapacağımız sevgi ve kardeşlik turuna davet etmek istiyorum.

saat 09:00 olarak düzeltilmiştir , bilginize.

Dosyalar

• IMG_1145[1].JPG
    IMG_1145[1].JPG
    55,9 KB · Okunma: 11
  • IMG_1146[1].JPG
    IMG_1146[1].JPG
    68,3 KB · Okunma: 11
  • IMG_1151[1].JPG
    IMG_1151[1].JPG
    108,7 KB · Okunma: 10
@c33nk

Aramızda görmek bizi çok mutlu eder. Teşekkürler.

@csar ben cok gelmek istiyorumda kromajdan öğlen alıcam parcaları takmam montajını yapmam test etmem yağlamam filan akşam olucak galiba.

Bende küçükköydenim edirnede üniversite okuyorum şimdilik edirnede pedallamaya devam :) okul biter bitmez bisikleti alıp geliyorum beraber pedallamaya :)

@tolsen92
Facebooktan dost bisikletler grubunu takip et arkadaşların hepsi gop çevresinden sürekli beraber tur yapıyorlar

Merhaba dostlar... Bendeniz de Pazariçi mh. ikamet etmekteyim. Yaklaşık 7 yıldır Istanbul caddelerinde pedallıyorum. Son olarak aldığım - Carraro 1203 gören var mı :) - gözümün nuru beyaz gelinlikli kızımı, Carraro'mu yok olasıca hırsızlar çaldı. Yarın inşallah yeni bir Carraro ile sahalara döneceğim. Sosyallik konusunda ne zamandır zayıf kaldığımı düşünüyordum, umarım müsait zamanlarda sohbet muhabbet ve bisiklet gezintilerine katılmaktan keyif duyarım. Görüşmek üzere. :)

s.a beyler grup hala aktifse benide ekleyi verin.. küçükköyde oturuyorum

Merhaba bu konu ile ilgili bazı başlıklar gördüm fakat yinede sormak istediğim birşey var İstanbul yada başka bir şehirde bisikletle yolculuk ederken otoyollara çıkmadan her yere ulaşabilir miyiz ? Otoyola çıkmanın yasak olduğunu duydum.Mesela Gaziosmanpaşadan falan sahile gitmek istesem ne kadar güvenli bir şekilde yolculuk ederim , araçlarla yan yana seyahat ne kadar güvenli ? aklıma bunlar çok takıldı yardımcı olabilir misiniz

@tahagunhan01 bu sebeple bende katlanır bisiklet aldım. Yasak olan yerlere gelince biniyorum belediye otobüsüne, sonra tekrar inip devam. Başka bir örnek olarak, Gaziosmanpaşa dan taksim otobüsüne biniyorum bisiklet ile. Taksim de inip sürmeye başlıyorum. Beşiktaş a varıp oradan sahil boyu Ortaköy, bebek, aşiyan dan emirgana kadar gidip, dönüşte de tekrar geri dönüp sahilden hiç çıkmadan beşiktaşa gelince yola devam edip tophane Eminönü yapıyorum. Eminönünden Gaziosmanpaşa otobüsüne binip eve gidiyorum. İstanbul da katlanır bisiklet candır.

Hortlatayım. Bende burdayım

habiplerde oturuyorum tur icin arkadas ariyorum

emre celik
mail adresim
nur.krktn@hot.

Alibeyköy'de oturuyorum. Tur için arkadaş arıyorum.
İletişim için instagramım ardalevekici
Ya da arda-2000-1903@outlook.com.tr adresinden yazabilirsiniz.

Gop içinde 18 yaş altı tercihen 12 13 yaşlarımda bisiklet binmeyi iyi biken kurallara uyan (bilmiyorsa öğretirim) bide şemsipaşa mahallesi içinde olirsa sevinirim bisiklet türü farketmez ama markasız ve dandik olmassa (markasız ve markettekiler yolda bırakıyo sıkıntı) arkadaş arıyorum allah korusun kaza yapınca veya acil durum olunca kaçıo gitmeyecek enanzından yere düşünce kaldırıp yardım edecek hiç olmassa ciddi bi durumsa ambulansı arayacak arkadaş arıyorum yaşım 12 10 yıldır biniyorum (1 yaşında plastij 3 teker 3 yaşına girincede 4 tekerli bisiklet aldılar 7 yaşından beri 2 tekerli sürüyorum kaskım eldivenim gözlüğüm çantam ekipmanın ışıklarım tam kurallara uyarım saygılıyımdır)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Dostum,ne aradığını 3 okumadan sonra anlayabildim ancak.Keşke bisiklet kurallarına dikkat ettiğin kadar şu yazına da dikkat etsen.

Geri