Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Her dayim pedallamaya hazırım tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşlar beraber pedallama dileği ile...

Scudo
Ben de Yenidoğan'da oturuyorum çok yakınız. 1982 model yenilenmiş bir yol bisikletim var benimde. 19 yaşındayım sürüşlerim genelde gece oluyor üniversite ve işim gereği, tempolu turlara çıkıyorsanız haber beklerim. Hatta küçük bir topluluk olursa mükemmel olur.

Herkese merhabalar Yıldıztabyadan ne cok ınsan varmıs :) Bendede yol bısıkletı var goruselım tanısalım konusalım :D
bu arada bu civarda jant akortu yaptırabılcegım bıyer onerebılcek bırı varmı?

@Furkan S.

Alibeyköy Şen Bisiklet. Alibeyköy PTT'nin arkasında.

Yok. Fakat 15-20 Lira gibi bir şey olur diye düşünüyorum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dun Sen bisiklette jant akortunu yaptirdim,akort ucreti 15 tl imis aklinizda bulunsun,gayette iyi is cikartti sagolsun abimiz

[o_o]

Merhaba ben Yücel
Gaziosmanpaşadan,

Merida crossway 100 kullanıyorum.
Hafta sonları Gaziosmanpaşa-Bakırköy-Sarıyer turlar yapıyorum.

Bu bölgede pedallayan arkadaşlara katılabilirim yada dileyen bana katılabilir.

Herkese kazasız belasız yollar...

Merhabalar,
Gaziosmanpaşa'da oturuyorum ve yol bisikletine başladım, şu an 2014 Sedona 650 kullanıyorum. 30-50 km. arası ortalama 25 km/h'la turlarımı tamamlıyorum. Genellikler Gaziosmanpaşa-Eminönü-Beşiktaş-Bebek rotasını izliyorum ama tek başına insan pek zevkli geçmiyor tabi. Yol arkadaşları arıyorum kendime karlar başlamadan.
Bu arada adım Görkem, 21 yaşımdayım ve İstanbul'da üniversite okuyorum. Etrafımdaki birkaç arkadaşıma da bisiklet aşkını aşıladım ama onlar kondisyonlarını ayarlayana kadar kış olacak, yeni bisikletimin tadını çıkarmak istiyorum biraz.
Bu arada her ne kadar yeni kullanamaya başlasam da Sedona hakkında veya Sram Apex grupsetin kullanım kolaylığı konusunda kendi deneyimlerimi aktarabilirim eğer sorularını varsa.
Ayrıca konu çok dağıldı ama sizlerden çevremdeki rotalar konusunda da bilgi rica edeceğim. Aslında sorulacak tonla sorum var yalnız burası tanışma bölümü olduğundan şimdilik laf kalabalığı yapmak istemiyorum zamanla forumda gezerek ve sorarak bu sorularımın cevaplarını alırım diye düşünüyorum.
Teşekkürler BisikletForum...

hoş geldin ve bisikletin hayırlı olsun. merak etme zamanla bi dünya bisikletli arkadaşın olacak. ben tek başıma çıkarken her gün 2 - 3 kişiyle tanışıyordum. tabi kış geldi pek çıkmıyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Evet, en çok o yönünü seviyorum bisikleti. Mesela dün Eminönü'ndeyken bir arkadaş geldi, selam verdi. Onunla kadrolarımız aynı geri kalan ekipmanlar farklıydı. Birbirimize adlarımızı bile sormadan ayaküstü 20 dk en az bisiklet hakkında konuştuk. :)

Ben eyüpte oturuyorum pazara kadar buradayım yıllık iznim biticek. onun dışında haftasonları geliyorum istanbula iş dolayısıyla il dışında oluyorum bende yol arkadaşı arıyorum yarın sabah erkenden hatta bi tur planlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: hasan kahvecioglu
Merhaba, ben de Eyüp-Rami ' de oturuyorum. Evim Gop meydana da yakın. Fırsat bulduğumda hafta sonu sabahları ben de bu güzergahta ( Eyüp-Feshane-Eminönü-Beşiktaş Ortaköy ) turu yapıyorum. Genellikle 6,30 gibi evden çıkıyorum böylece trafik derdi olmuyor, 11 gibi de eve dönmüş oluyorum. Eskiden bisiklet grubumuz vardı ama bir arkadaşın tayini çıktı, bir arkadaş yurt dışına gitti, biri de uzağa taşındı. O zamandan beri yalnız takılmaya alıştım. Ama yalnız tur yapmayacaksam bir gün önce, geceden buradan yazarım.

Bisikletiniz hayırlı olsun.

• Beğen
Selamlar,

Tur grubu falan oluşturacaksanız beni de dahil edin. Yol bisikleti kullanıyorum, 500 Evler'deyim.

• Beğen
Merhaba, tur gurubu güzel olur aslında ama öncelikle bir tanışma, bir iki tur yapmak daha güzel olur. Arkadaşlıklar ve ekip kendiliğinden kurulur zaten. Ben Cumartesi sabahı, aşırı bir yağmur olmazsa, tur bisikletiyle Eyüp meydandan yola çıkarak Beşiktaş'a hafif tempo tur yapmak istiyorum. Bu güzergahı kullanmak, arkadaş edinmek isteyen arkadaşlarla haberleşelim. Eğer toplandıktan sonra yağmur hızlanırsa Eyüp ya da Eminönü civarında çay da içilebilir. Gelmek isteyen varsa, akşama kadar buradan haberleşelim.

Yılbaşından sonra katılabilirim. Bu ara devirler yüzünden müsait olamayacağım.
Bu konudan takipleşiriz.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
merhaba arkadaşlar, bende ilk kez yazıyorum buradan, Eyüp feshane de oturuyorum, c.tesi yağmur olacağı tahmini sebebi ile pazar saat 07:30 da çıkış yapıp Alibeyköy, tüneller, Dolmabahçe, Ortaköy, bebek / bebek Ortaköy, Eminönü, Unkapanı, balat, feshane ( genelde tercih ettiğim parkur) dileyen katılabilir. Ayrıca org yapılırsa katılırım, tanışabiliriz. ( bisiklet; b twin fit500 ) saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Merhaba, yağmur kesinleşti, pazar sabahına bırakalım. Engel mani olmazsa, ben Gop meydandan başlayıp, Eyüp meydan-Feshane üzerinden bahsettiğimiz güzergahı izleyeceğim. Gelmek isteyen olursa sabah 8.00 gibi Eyüp meydanda buluşuruz.( 19,30 bana uymuyor malesef ) Ben tur bisikletimle geleceğim, ama benimde bir tane fit 500 bisikletim var.Bu pazar olmazsa bile önümüzdeki zamanlarda bir buluşma sağlarsak, hafta sonları düzenli bir tur aktivitesi oluşturabiliriz. Pazar günü için buradan haberleşiriz artık. Daha sonrası için org. yaparak düzenli tur haline getiririz.

• Beğen
Tepkiler: Bilal Karaboğa
Geri