Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Aranıza katılmaktan memnun olurum.Müsait oldukça bol bol pedallarız.

Scudo
ben de GOP'da yeniyim. 14 aydan sonra yeniden başlıyorum pedal basmaya.. biraz nefes açayım görüşürüz..

Artık havalarda gayet müsait.Gaziosmanpaşa ve çevreden arkadaşlar bir tur planlayıp pedallayalım.

Selam arkadaşlar, kimseden ses seda yok mu :)

Adem bir defa çıktık sonradan senden ses seda çıkmadı kardeş, tempomu beğenmedin galiba :)

yok ya:) uzun zamandır turlardan vs. uzak kaldım, tek takılıyordum. bu haftasonundan itibaren biryerlere pedallayabiliriz :)

Merhaba
Benim Yaş 14 küçük ama benim yaşımda olanlarla gezebiliriz yada yakında oturan abilerimle gezebilirim isterlerse.. carraro 419 bisikletin markası

arkadaşımla 5 gün önce aldığımız bisikletlerle her gün 500 evler istikametinde turlamakdayız yanımızda başka arkadaşlar görmekten çok memnun oluruz :)

pazariçinden merhaba :) bisikletim cok iyi olmasada hemen hemen hergün ortaköy- kabataş -pazariçi yapıyorm.

bende pazariçi göbekten gop ilköğretime doğru giderken pazar yolunda oturuyorum yakınmışız engin bey :)

yanlız biz 2 kişyiz 1 arkadaşım var o normal sürücü ben bmx

aynen yakınız ben pierreloti tarafındayım :) bende de yol bisikleti var zevk yapıyorum daha sonra yükseltip şehir dışına cıkmayı planlıyorum. şehir dışına çıktınız mı hiç?

hayır genelde eğlence amaçlı sürüyoruz öyle arkadaş dediğim gibi normal ben ne bulursam atlıyorum falan, yanlız yaşımız 17 sizin ki?

birgün gelip peşimize takıl eyüp fatih eminönü yapar döneriz?

önemli olan çeviklik :)

Geri