Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

tamam güzel olur,ben alibeyköy tarafındayım siz nerde oturuyorsunuz buluşma noktamız neresi olur?_başka kimse yokmu arkadaşlar..??

Scudo
Ramazandan önce burası doluydu ,şimdi kimse yok. olmadı beraber gideriz Adem.
konuşuruz yarın.

kimse yok:) valla ben yalnız pedallamaktan yoruldum, hafta içi akşamları gezinebiliriz, hafta sonu pazar günüde erkenden yol alabilirz biryerlere

@Serkan Akgün
hocam turlarınız nasıl işliyor yani gezme amaçlımı yoksa kondisyon amaçlımı yani yüksek tempomu gidiliyor
eğer kondisyon amaçlı yapılıyorsa bende katılmak isterim bir akşam ben k.köy taş köprüde oturuyorum

@yetkin palgın

ben her akşam çıkıyorum,hem gezme hem kondisyon amaçlı, aksemseddinde oturuyorum alibeyköyde buluşup birlkte pedallayabilirz.

@adem dualı
akşamları kaçta çıkıyorsun ben saat 8 gibi alibey köyde olurum geleceğim vakit
akşamdan haber ederim olurmu

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
akşamları 8.30 gibi çıkıyorm, ama 8 de alieyköyde olursanız erken çıkarım sorun değil. geleceğiniz gün haber edersiniz.

Adem gezinti yapabildiniz mi?

Geçtiğimiz hafta bir tur yaptık fakat spontane oldu planlamadık.
Alibeyköy Sütlüce kasımpaşa, karaköy ve eminönü tur iyiydi fakat araç söförleri
çok bilinçsiz çok sıkıştırıyorlar ve bisikletçiye hiç ama hiç saygıları yokk..
Araç söferleri lütfen dahaa bilinçli diyorummm. Sadece kask var başka korunmamız yokk

Adem ile bir akşam pedalladık ama ondan sonra ses seda çıkmadı Adem den ... Kışta kapıya dayandı artık açık hava kollayacağız...

Serkan abiyle bir akşam turladık, 2 ekimde enson zorlu bir antreman tadında bir turumuz vardı.zaten havaların durumu malum yağışlı...sağanak yağış olmadığı sürece bence tur yapılabilir.

Selamlar.Bende a.beyköy güzeltepe de oturuyorum.haftasonları tek başıma çıkıp geziyorum,ben de size katılmak isterim.saygılar.

@Ali ERDAL

Gayet güzel bir bisiklet almışsın. Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Bir de Gaziosmanpaşa'nın neresindesiniz?

Ben adliye ek binada zabıt katibiyim. İşe de bisiklet ile gidip geliyorum.

@muhammet sarıyıldız

muhammet, bende sultangazide hayati durağı yakınlarında ikamet ediyorum havalar uygun olduğu takdirde takılabiliriz.

Gaziosmanpaşa Küçükköy akşam turlarına açığım maksat tanışalım..

@Kerim BEŞER

kerim bende malkoçoğlundayım..muhammedle turlara çıkıyoruz..muhammed sana yakın yerde oturuyor yanılmıyorsam..tur olursa ondan bilgi alıp bize katılabılırsın...

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
500 evler de oturuyorum hafta sonları pedallıyabılırız arkadaşlar her yer uyar

Daha önceleri gece gündüz bisikletle gezen biri olarak tekrar bisiklete geri döndüm.Bisiklet insanın kanına giriyor.Tekrar forum aracılığıyla whitsle 1053v aldım.Komponetlerinide imzamdaki modellerle değiştirdim.Fazla iyi komponentler değil ama iş görür diye düşünüyorum.Gaziosmanpaşa ve çevresinde pedallıyacak arkadaşlar çalışmadığım zamanlarda pedallayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Gökalp
Merhaba gaziosmanpaşa ve çevresinden binen arkadaşlarımız var kimisi havalar düzelince kimiside yaz kış giden guruplar var
bizim gurup yazın binerler havalar ısınıyor turlar başlar beklerizzzz link aşağda
GOOPEDAL Bisiklet gurubu

• Beğen
Tepkiler: Vedat METİN
Geri