Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

aksemseddin mah. cengiz topel caddesindeyim ben, yakın olan varmı

Scudo
Arkadaslar Avrupa Konutlarından Kemerburgaza kadar parkuru gezdim çok keyifli görünüyor. Bayramdan sonra bende katılabilirim.

Arkadaşlar bende küçükköyden burak. bayramdan sonrası olan tura bende katılmayı isterim garipçe turu daha önce yaptım küçükköy garipçe arası yaklaşık 115 km yi buluyor. iyi akşamlar..

Merhaba arkadaşlar;

Gaziosmanpaşa Merkez de ikamet ediyoum. Bugün Salcano NG303 SRD aldım ama doğru seçim mi yaptım bilmiyorum.. bana yardımcı olursanız sevinirim.

iyi yapmışsın ng303srd iyi bir bisiklet..

tur varda kimsede ses seda yok:) hadi arkadaşlar ramazanda bitti, artık birşeyler yapalım

kimseden haber yok baksanıza :D gaziosmanpaşa ve çevresindekiler bana ulaşın bi gurup kuralım...

En yakın zamanda bir tur düzenleyelim arkadaşlar...
Benim aklımda garipçe veya sahilden tuzla var...
ne dersiniz sizin fikirleriniz nedir...

yarın sabah 06.00 sultangazi çıkışlı sarıyere gideceğim..hiç durmadanda geri gelmeyi planlıyorum.haberiniz ola..tempom yavaştır ama idare eder..

grup kurup,turlar düzenleyebilmemiz için birbirimizle bu konu başlığı haricinde iletişime geçmemiz gerekir abiler dostlarım, aksemseddin mahallesinde oturuyorum. 0506 867 1992 ademdua@hotmail.com

Arkadaşlar bu pazar bir tur düzenleyelim, ramazandan önce konuşuyorduk...
önerileri bekliyorum...

ben varım,pazar sabahı erkenden yol alalım,istikametimiz neresi olur.

Sahilden Sarıyer veya vapur ile karşıya geçip oradan sahil gezisi yapabiliriz, yada adalara gidebiliriz...

Geri