Scudo Sports

Gaziosmanpaşa bisiklet yolu

Fatih.acar

Forum Demirbaşı
Tepki
1.114
İsim
Fatih
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba biz bisikletçilerin en büyük sorunu yeterli bisiklet yollarının olmayışı olanlarda ise araçların işgal etmesi. İşte benim oturduğum semtteki bisiklet yolunun hali...

Scudo
@By.frozen kendimde tecrübe ettim yolun küçükköy kısmı resmen kullanılamaz halde.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Kubilay Koparan Evet birde insanlar hiç birşey olmamış gibi pişkin pişkin gülüyorlar

@By.frozen evet artık nasıl bir psikolojileri varsa asıl suçlunun biz olduğunu düşünüyorlar.

• Beğen
İki tekerliyi bizim halkımız ne araç diye görür nede saygı duyar, bu konuda yapacak hiç birşey yok, trafikte mücadeleye devam ;)

• Beğen
"Biz bu pisiklet yolunu burada istemiyiz" de ne demek, araç yolu varken sıkıntı yok :mad:

• Beğen
@Adem Kaya Doğru diyorsunuz ama bunu uygulayacak kim var?

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
@Fatihacr Kimse yok ki
Belki bisiklet derneği..

@Adem Kaya Dün küçük bir tura çıktım ve bu yolu kullandım arabadan geçilmiyordu hatta kullanıyorum diye esnafin tepkisiyle karsilastim

istanbul derme çatma bir şehir olduğundan bu sorunlar hiç bitmeyecek. oradaki esnaf da kendince haklı. müşteri arabası ile gelemezse, dükkanına mal indiremezse ekmeğine engel olan babasının oğlu olsa istemeyiz der. iki şerit çekip maviye boyadımla olmuyor bu işler. apartmanların altında garaj olması gereken yerler atölye ya da depo olarak kullanılırsa, belediye buna göz yumarsa doğru düzgün şehir planlaması olmazsa biz daha çok iptal edilen bisiklet yolları görürüz.

@Ahmet Ayaz Doğru haklisiniz birde şöyle birşey var bu küçükköy de kocaman geniş kaldırım var ve yolu kullanılamaz hale getiriyor o kaldırımı biraz daraltip yolu genişletirler hem esnafin derdine çözüm olur hep de bisiklet yolu işgal olmamış olur

Fotoğrafını çekip gönderin.Haklarında cezai işlem yapılır.

• Beğen
Yanlışınız var 7/24 ceza kesiliyor yolda trafik polisleri hiç boş bırakmıyor sanırım 88 tl idi cezada

• Beğen
Geri