Scudo Sports

Gaziantep'te ölümlü kaza

Allah rahmet eylesin. Emniyet seridindekine carpan arac hangi kafayi yasiyordu ki orada bile carpmis? Vijdani rahat edecek mi acaba? Ve daha kritik olan ; Ceza alacak mi?

Scudo
Hep aynı/benzer haberler,hep aynı/benzer yorumlar..!
Toprağı bol olsun..Hepimizin başına gelebilecek bir şey..Ölümüne sürüyoruz adeta..

Allah rahmet eylesin.
Söylenecek çok şey var inanın bisiklete binmek için can atıyoruz gel gelelim trafikte heleki yoğun trafikte araçlar korkutuyor

• Beğen
Tepkiler: Alptriatlon
Allah rahmet eylesin :(
Bir veledrom için İngiliz hükümeti 2012 olimpiyatları için veledrom yaptırmış ve buna 105 milyon sterlin ödemiştir
AVM'lerde daha sıcak para döndüğü için sanırım yatırımcılar tercih etmiyor İstinye Park'da 105 m2 bir mağaza 2011'de 15 bin dolardan kiralanıyormuş
İzmir Optimum'a Rönesans 1 milyar Euro yatırım yapmış ve burada 250 mağaza var toplam kiralanabilir alan ise 86 bin m2 yıllık potansiyel müşterisi ise 16 milyon kişi büyük ihtimalle bu potansiyeli görüp avm açıyorlar
Her ne kadar açılmasını istesem de bir veledrom bu kadar kazandırabilir mi?

Allah rahmet etsin, yakınlarına dirayet versin..Arkadan hakikaten söyleyecek sözler boş, adamcağız öldüğüyle kaldı. Sürücüyü assalar ne fayda..

Bu sene çok haber geldi böyle. Haberlere bakıyorum, birçoğunda bisikletin de kusuru var. Ben dikkatli kullanıyorum defansif kullanıyorum diyorum kendi kendime. Belki kendimi aldatıyorum???. Anladığım kadarıyla bisiklet işinde bayağı profosyonelmiş, bisiklet donanımı filan da iyidir. Bizim gibi amatörler, düşük donanımlı bisikletliler ne yapsın. Trafikte donanımda çok önemli bence. Çünkü benim bisikletim çok stabil değil, ayrıca fren sistemi de o kadar iyi değil. Yolda giderken hızlansam kayma riski oluyor (arka teker kayıyor) veya önme birşey çıksa fren mesafem yüksek.. Bilemiyorum acaba hata mı ediyoruz bisikleti "ulaşım aracı" olarak kullanmakla...

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Bir Kaza ve Bir Vefat Daha

Bursa'da bankacı olan Kerem Yorulmaz dün akşam üç arkadaşıyla beraber bisiklet turu yaparken Mudanya yakınlarında bir otomobil çarpması sonucu vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Arkadaş bu ne ya, biri daha toprağa verilmeden bir diğeri can veriyor. Ben artık bu tip vakaları kaza değil cinayet yani cana kast olarak görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Alptriatlon
Afyon35, Bahsettiğim olimpiyat veledromu değildi, istanbul maltepe'deki veledrom ölçüsün olsun, her şehrimize bir tane yeter. Maltepe veledrom gibi küçük veledromları aramızda para toplasak bile yaptırabiliriz. Hele ki bir beton santralinin yakınlarında olsun, dönen mikserlerdeki artan betonları kullanır, betona da para ödemeyiz. "Bir çivi bir nal, bir nal bir at, bir at bir insan kurtarır." sözündeki gibi, Bence; "Bir veledrom, binlerce bisikletçiyi kurtarır."

Aranızda yeniyim lakin sizinleyim, bisikletle büyüdüm bir süre kullanamadım. Yarın yeni bisikletimle sokaklarda, yollardayım sizinleyim. Sizinle her türlü eyleme, protestoya gelirim ! Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin çok yazık olmuş , üzüldüm . Ama üzülmek böyle şeyler karşısında güçlü olmaktır. Biz yıldırılamayanlarız .

allah rahmet eylesin bende bundan 1 ay kadar önce kaza geçirdim doğru dürüst araba kullanabilen yokki :mad::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Muratseckn
Allah rahmet eylesin. Emniyet şeridinde ne işi varmış acaba, makasa mı atıyorlar acaba ,yoksa biranda karşısına nasıl çıkacak .

Allah rahmet eylesin :(

@Emre39 Doğru dürüst araba kullansalar da keşke şu sözlerine katılmasam, ama haklısın 100 kişi araba kullanıyorsa en fazla 60’ı düzgün kurallı araç kullanıyor.

Trafikte ölüme sebebiyet verebilecek kural ihlali yapanlara şu cezalar verilmeli:
1. kural ihlalinde ehliyetine 6 ay el koyma,
2. kural ihlalinde ehliyetine 2 yıl el koyma,
3. kural ihlalinde marka, model, üretim tarihi aracına el koyup pres makinesinde presleme, preslenmiş aracı otoparka yerleştirme, aracın hurdaya çıkarılması işlemini ise 10 yıl sonra yapma, bu şekilde preslenmiş kullanılamaz haldeki aracın aracın 10 yıllık MTV ve otopark parasını tahsil etme ve ehliyetine 10 yıl el koyma cezası uygulanmalı.
Kaza yapıp kendi hatası ile ölüme sebep olmuşsa cinayetten hapise atılmalı, 3. kural ihlalinde yapılacakların benzeri kişi hapiste olduğu sürece uygulanmalı.
Bakın bakalım ölümlü kaza oluyor mu?

Artık bu gidişe dur demek lazım farkındalık tur düzenlemeliyiz kimsenin canı yanmasin

Kısasa kısas. 30 km. azami hız levhası olan yerde 120 km. ile gidip adam ezeni kendi aracının muadili bir araçla ezeceksin. Herkesin gözü önünde. Bak bakalım bir daha öyle deli gibi sürat yapan olacak mı ?

Geri