Scudo Sports

Gaziantep

kaynatabilirim ama sağlıklı olmaz en iyisi disc fren uyumlu kadro
yardımcı olurum lazım ise...

Scudo
@YUNUS TERKİN

teşekkür ederim yunus.. siz bu hafta takılın..malesef bu haftasonu şehir dışındayım...ama sonraki haftalar devam....

Yunus, İsmail hafta sonu burada olamayacak, ben ve Fatih pazar günü uygun olursa gelebiliriz...

tamam abicim mustafa ile görüşelim tam olarak saatini belirleriz benim ev ibrahimlide zaten parkurun hemen ön tarafı diyebilirim. gaziantepde parkura en yakın benim diyebilirim...
havanında güzel olmasına bağlı tabikide...
kar yağışlı yada sağnak yağmur olursa hiç çıkılmaz parkurun startına kadar bile gidemeyiz:D:D:D

selam arkadaşlar ben yeni katıldım buraya siteyi bile tam olarak çözemedim.gaziantepte kolej vakfının oralarda oturuorum,bir bisiklet delisiyim ama hep tek takılıorum..şimdiden sağolun

@onur anıl

mrb ben Mustafa Dakar Mustafa katılmayı düşünürsen bizimde takıldığımız grublarımız var sana yardımcı olabilirim.0530 205 8384 ulaşırsan daha iyi olur.

bu ne kardeşim bi cewap yazmaya kalkıorum 50 mesaj dio =D bende burdaıkm ama kimseye cewap weremiorum..!!

slm herkesin buluş gezmesi çok gurur verici antepde gezi olması ve bu tür etkinlikler her zaman güzel ve hoş olmuşdur.benimde iş adamı ve doktorlardan oluşan gurubumuz var eger tanışmak isteyen olursa onlarla tanışdıra bilirm ama
doctor ve iş adamı oldukları için foruma giremiyorlar ama hepsinin siz gaziantepli sürücülere selamı var yani 10 kişilik gurubda bizden herkese selam diyor.

Kenan Bey hangi günler, nerelerde pedallıyorsunuz ? Telefon numaralarımız mevcut, bizler de gezilerinize iştirak etmeyi isteriz...
Bizlerden de selam olsun ....

merhabalar en sonunda işlerimden fırsat bularak ilk bisikletimi aldım..
ve en yakında tur için kollarımı sıvadım..
tur antep ibrahimli'den başlayıp yaklaşık 7km uzaklıktaki sarısalkım köyü sonra 5 km ileride alleben göletinde mola ve daha sonrada 7 km lik final ile evimin garajında son bulacak..bu haftalık tek başıma çıkmayı planlıyorum..fotolarımı ekleyeceğim..

Merhaba arkadaşlar.Daha bisikletim gelmedi ama hafta sonuna kadar gelecek inşallah.17 yıl aradan sonra bisiklet kullanacağım kilom olmuş 86 bakalım nasıl olacak hayırlısı artık.Hafta sonları yapılacak gezilerde birlikte olmak isterim.Ayrıca Muğla daki gökova pedallarımın aldınta etkinliğine başvuru yaptım.Kabul edilirse gitmeyi planlıyorum.Gaziantep ten gitmek isteyen arkadaş varmı bilmiyorum.
mail adresim burda Gaziantep teki bisikletli arkadaşlarla tanışmak isterim.

parmurat@hotmail.com

@efsanebiyolog

mrb arkadaşım bende gaziantepteyim.gökova turuna bende katılmayı düşünüyorum.g.ozkirisci@hotmail.com

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

davetiye gönderdim kabul edersen msn de tanışalım

şimdilik pek bakım yapmadım bisikletime..çünkü daha yeni aldım tüm bakım ve ayarlarını aldığım arkadaş yapmıştı..ben sadece üst baş kıyafetlerimi giyip çıkacam tabii bide nevalelerimi..

buda krokim:
Fotoğraf bulunamadı.

teşşekürler tarik bey..o aletlerin hepsi sırt çantamın iç gözünde duruyor..tabii uyarılarınız için teşekkürler..ama o aletler olmadan yura çıkmam mümkün değil..yanlız yedek iç lastiğim yok onun yerine yama takımım mevcut..
haritadaki rotam toplamda yaklaşık 25 km çıvarında..
bakalım yarın çıkmayı planlıyorum..
çok teşekkürler uyarınız için

evet arkadaşlar ibrahimli köyü, sarısalkım köyü, alleben gölü, ve yamaçtepe köylerini içeren gezimi yaptım. yanıma fotoğraf makinesi almadığım için çokca fotoğraf çekemedim..son cep telefonumu aldığımda fotoğraf çekme özelliği saçma gelmişti..ama gezim esnasında işimi yaradı..hiç bir şey gereksiz değilmiş diye düşünerek evime geldim.. işte bi kaç kare..
Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

bu arada antep'teki arkadaşlara önerim çevre köyler ve ormanlar çok güzel..tavsiye ederim
eğer çıkıyorlarsa buradan bizlerle paylaşırlarsa sevinirim..

Geri