Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
bayram ertesı profesyonel bı mahallı yarıs duzenleyecegız gelmek ıstersen beklerım ıl genclık spor mudurlıgu yardımıyla

e kardes yarıs ne zaman bızı bı bılgılendırınde kısmetse bızde gelelım sızın gıbı genclerı pıstlerde gormek ısterız bu arada genel sekreter ve baskana selam...

Bu konu icin sanıyorum ki istanbul ve izmirden de yardım alabilirsiniz en azından ben istanbuldan elimden geldiği kadar yardım ederim çünkü sizin de söylediğiniz gibi bu tür hobilerin , sporların sadece büyük şehirlerde yapıldığını sanan arkadaşlarım bir hayli fazla. Basarılar dilerim

tesekkur ederım dostum sagolasın aklımzdasın bısey e ıhtıyacımız oldugunda akıl almayı ıhmal etmeyız

slm serdar seni burada görmek çok güzel gaziantepliler hakkında birisi bişey yazmış tur düzenlesem kimse katılmaz diye o arkadaşın numarası felan varsa bıraksın biz her hafta sonu turlara çıkıyorum grublar halinde kendisini alalım
demek ki araştırma yapmadan hemen foruma yazmış eger araştırsaydı öyle yazmazdı

hoşgeldin gaziantepte baya bi bmx potansiyeli var sanırım sitenize girmiştim baya bi var potansiyel....

Evet Ben Bmx Cİlerİn Hepsİnİ Taniyorum Ama Onlarin Takildigi Sİte BaŞka Onu Bİlİyorum Ama Çok Fazla Sayida Bmx Var Vede Hepsİ Çok GÜzel Hareket Yapiyorlar

meraba arkadaşlar.ben bu forma asker arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum umarım ortama çabuk alışırım.

Meraba Mehmet kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.üye olmakla ne iyi ettin ben san her konuda yardıma hazırım saol teşekkürler beni kırmadığın için

merhaba aramıza hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin ama dikkat et bu forum bağımlılık yapıyor

slm hoş geldin foruma hemen alışacağına garanti verebilirim arkadaşım :)

Mehmet merhaba. Aramıza hoş geldin.
Forumumuza çabuk alışırsın merak etme ;) Bizde ortam her daim sıcaktır :)

arkadaşlar mehmet benim askerlik arkadaşım ve tertibimdir.inanın çok mutlu oldum çok mutlu eden bir olay, askerlikten sonra bu forum çatısı altında buluşmak gerçekten çok sevinçliyim

hosgelmıssın serdar abi senı aramızda gormekten kıvanc duyarız hayırlı forumlar

• Beğen
Tepkiler: opet
gaziantepden kucak dolusu sevgiler yalnız degilsin hemşerilerinde burda :)

Geri