Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
arkadaşlar belediyenin takımı vardı zamanında kapatıldı bildiğime göre ama antepde dağ bisiklet yarışcısı çok sadece ama takım yok hepsi ferdi

Arkadaşlar , Gaziantep'te trial ile ilgilenen var mı ? trial'e başlamak istiyorum yardım edebilir mi ?

degıl Antepte Turkıyede bıle pek yaygın degıl bıldıgım kadarıyla. bence bmx veya street tarzı sec cok daha kolay cevre edınebılırsın

herkese selam. ben de 1 yıllığına antep'teyim. forumda tanıştığım hakim'in büyük yardımlarıyla yeni bir bisiklet topladık. yapacağınız turlara beni de dahil ederseniz sevinirim.. bana aşağıdaki adres ve numaradan ulaşabilirsiniz..

tel : 0506 700 44 78

ismeilofli@hotmail.com

( hafta içleri öğlene kadar doluyum, diğer saatlerde boşum)

sanıyorum gaziantepliler pek bisikletin üzerinden inmiyorlar. yoksa buraya bir çağrı gelirdi diye düşünüyorum

evet bızımkıler pek sevmıyorlar forumla ugrasmayı bazen :)
direkt bıldıgınız grupların yanına gıdersenız daha rahat olur..

1 ay oldu antep' e geleli. pek kimseyi tanımıyorum; hatta hiç kimseyi tanımıyorum..

kayseriden gaziantep e yeni geldim parca tegmin edebilecegim biyervarmı yardımcı olursanız sevinirim

hız için yeteri kadar dayanıklı değilim ki... ayrıca bisiklet single speed :) ama istersen bigün meşhur kilis yoluna çıkarız :D

Abi bisikletin hayırlı olsun güle güle kullan ... bulursunuz bi grup yakında

Arkadaşlar üniversitede olanlar varsa bi haber verirlerse sevinirim. birilerini bulmadan bisikleti getirmek istemiyorum:( daha üniversitede kimseyi görmedim. buluşma yeri zamanı felan varsa yazarsanız sevinirim.

@ismailofli

unıversıteden yukarı dogru cıkıyorsunuz o tarafta...

@E-mr-E
sehrekustu de onder bısıklet var. ben ordan alıyorum ufak tefek parcaları.

prestıge sınemanın yanından gırınce turıstık carsıyı gecınce 1 km kadar gıdınce sağ tarafta kalıyor

Geri