Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
vallaa alper inan bi tane amoeba hussar gördüm ondada bi yere yetişmem gerekiyodu gidemedim yanına. hadi gayret bikaç kişi çıksın yaa :(

bu yaz parkura da çıkcam kilis yoluna falan da ama single speed'de zor olur :D

@robovsky

Antep'te senin geotech bouncer i mtb olarak kullanan çok.İstersen cumartesi akşamları ve pazar günleri beraber turlayabiliriz.

arkadaşlar ben antepde üniversitedeyim. msn adresimi ekleyin haberleşelim.

arkadaşlar ben dakar mustafa görüyorum ki hepiniz yabancısınız antep e bana ulaşın tüm bisiklet camiası ile sizi tanıştırayım gereken yardımları yapayım. 0530 205 8384 çağrı atın görüşelim maksat birlik olalım...

• Beğen
Tepkiler: Ertan27
Merhaba ben de varım

Merhaba,
Bir aile ziyareti icin Antepteyim. Geldigimde yegenlerimin bisikletini gayet perisan bir halde buldum. Omrunu tamamlamis gorunuyor ama yine de kendi kulaklarimla durumun vahametini duymak ve varsa duzeltme sansi degerlendirmek istiyorum. Ilk farkettigim sag fren kolu kirik ve deneme sansim olmadi ama denildigine gore gidonda bir sorun var. Bir yildir bahceye atilmis bir sekilde kaldigi icin tekerleklerin havasi inik, patlak mi bilemiyorum ve kadro paslanmis durumda. Bisikletin markasini belli degil cunku abimin bir gun cani sIkIlmis ve bisikleti parcalayip oylece boyayivermis, sonra da tekrar monte edememis:)
Verdiginiz adresleri de not ettim ama yine de sorayim istedim. Bildiginiz baska bisikletci var mi? Belki evimize daha yakin baska bir yer vardir umuduyla soruyorum. Biz Kalyon Kavsagi, Cetinkaya civarinda oturuyoruz. Bana gercekten bisikletten anlayan ve durust biri lazim:) tesekkur ederim.

gaziantepde 5 6 gurup geziniyoruz herkezde bilir cansunlar(yolcu gurubu), tek tekerciler( rahmetli yaşarın gurubu), kenan yavuzun toyları , ilker düverin acemi çaylakları:D yani benim gurubum,+ benim üniversite gurubum(gazübit) oguz arkadaşımızın takıldığı bi gurup(hasan,mehmet, mehmet ali vs)yeni elemanlarda var tabikide şimdilik bu kadar değlmi bildiğim zaten bi gezme işi organizasyon olucak gibiyse tlfnaşıyoruz buradan yazmak boşuna... ama ocak ayında bi bisikle turu yapmayı planlıyorum sponsor bulurda yemek vs işleri karşılatırsam herkezi haberi olur zaten...

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
üniversitemizin takımı bile var dağ bisiklet takımı diye ama işte kimes foruma takılmadığı için hele hele bu konuya giripde yazmadığı için kendi içimizde yapıyoruz herşeyi...
bilgi için 0538 323 70 35(avea) ararda konuşursanız yardımcı olurum çoğunlukla gezileri yarış proğramlarına göre belirliyoruz şimdilik herşez tatilde... şubata kadar...

herkes orayı söylüyor kilis yoluna çıktım kilis yoluna çıktım diye :D:D

Beyler bu pazar (27 aralık) müsait olan arkadaşlar gezi düzenleyebiliriz. Müsait olan yazarsa sevinirim...

konum samsun yazıyor; ama gaziantep bölümündesiniz.. problem yoksa..ben katılabilirim size..

Problem yok, Antep'te görev yaptığım için Antep'teyim doğrudur. Özel mesajınız var...

ooo güzel geçti gezimiş şimdili bi sorun yok arkadaşlar hafyatada bi parkura çıkalımmı ne dersiniz???
bizim içinde yawaş yawaş antrenman olur...
ismail abi senin için bi tane mtb bulabilirim...

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Geri