Scudo Sports

Gaziantep

hepinize teşekkür ediyorum acımı paylaştınız.artık buralardayım umarım sık sık görüşürüz.şimdilik hoşcakalın

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
mehmet benim akrabam. bide size sır vereyim memetin bisikleti kaç aydan beri bodrumda bisikletine hiç bakmıyo heeee.dur bakim memet de benim bi acıgımı verir şimdi

Serkan Çok TeŞekkÜr Ederİm Orda Olursam Mutlaka Senİ GÖrmek İsterİm BÜtÜn GÜcÜmle Senİ Desteklİyorum Hayalİmİ Sen GerÇekleŞtİrİyorsun

bende gaziantep liym görüşebilrz serkan abimle görüşcem ztn :)

ben gazi antepliyim ama okuduğum için ankara dayım şuan bu yaz değil de gelecek yaz yapacağım inşallah bu geziyi sen neler düşündün bu gezi hakkında ..... selamlar

hoşgeldin soner.
umarım en kısa zamanda bir bisiklet tedarik edebilirsin.
esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: sonerboom
güzelmiş gezin serkan abimin gezisi gibi olmasada :p bende sana eşlik edebilrm gezinin bi kısmnda ? ne zmn yapacaksn bu geziyi

@byloft

2008 in yaz tatilinde diye planladım . ama şimdiden deneyimleri paylaşayım dedim ... bu arada tabiki serkan abinin gezisine ulaşamaz ama imkan olsa aynı geziyi büyük bir gururla yaparım . hayalimdeki gezi diye serkan abiye de belirttim kim hayal etmez ki böyle bir geziyi selamlar

yaw cıddı kanıtlar la cık karsıma her seyı hallederız ok ddaha cok mus zaten tarıhe

soner gecmıs olsunda ıdrıs gıbı bı arkadasımızı bulduysan guzel bı bıke duzer sana o

slm yapılan herşey iyi veya kötü bir işdir ve yapılan her işde ugraşılan herşeyde güzeldir umarım gelirsin tarihi yerlerimizi görürsün gazianteplilerin misafir perver oldugu görürsün
görüşmek üzere kib

Selam Soner, öncelikle geçmiş olsun ve foruma hoşgeldin.

Yalova'daki evimizde bir yarış bisikletim, bir BMX ve çocukluğumdan kalma antika sayılabilecek çocukluk bisikletim vardı. Birgün evin önüne kamyon dayayıp hırsızın biri taşınıyormuş gibi ne var ne yok götürmüştü. Ben en çok bisikletlere üzülmüştüm tabi.. Daha sonra eniştem şans eseri BMX'i bir çocukta görmüş ve almış, neyse daha sonra tekrar çalındı.. :D

Umarım kısa zamanda bulunur bisikletin. Bulunmazsada üzülme bence inşallah gönlüne göre yeni bir bisiklet sahibi olursun..

G.antep'te tur duzenleyen var mı?? (amatör)

Ben de katılmak isterim.:D parkta surmekten bıktım :)
oncekı konularda var gıbı gecıyodu ama...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ertan27
zaten gazıanteplıyım dıyor kenan ankarada okudugu ıçın bulunuyormuş

@titusmusti

mustafa ben zaten forumun geneline herkese icra eddigim şeyi söylüyorum
gaziantepli oldugunu biliyorum yukarıdaki (titus nick üyede sensin bak seni orada böyle abuk subuk konuşdugun için banlamışlar. lütfen benim olçülü konuşmalarıma söz söyleme birdaha herdefa vurguluyorum gazianteplilerin ne kadar misafir pervel oldugunu (bülent özer) (atlastancepkenli )
nickli üyede söyledi bunu ve birçok forumdaki üyede konugum oldu gaziantepde misafir olarak agırladım ve hiç ayrım yapmadım ne serkan taşdelene nede (byloft)nick üye bertana ve birçoguna inşallah forumdaki tüm dostlarımızın yollu antep düşerde bizde misafir pervelligimizi gösteririz

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
slm hakkı kardeş ben antepliyim zaman buldukça devamlı pc başındayım ve hep bisiklet forumda online dolaşıyorum.msn fazla kullanmadıgım için buraya yazarsan elimden gelen hertürlü yardımı yaparım.

eğer o zmana kadar askere gitmiş olmazsam ve kondisyon yükseltmiş olursam bende eşlik etmek isterim.. saygılar :)

Geri