Scudo Sports

gaziantep parkurundan teknik alanlar

Scudo
Teşekkürler fotolar için daha fazla fotoğraf olursa iyi olur, lastik seçimimize yardımı olabilir...

off iyi ya, sadece teknik inis yarismasi yapsalar ne guzel olur ama yapmiolar malesef :(
tesekkurler fotolar icin

Resimler çok iyi. Birde dönüşleri gösteren resimler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Fotograflar ve bilgiler için çok teşekkürler.

Asfalt kısım varmı yarışta ?

arkadaşlar ben size lastik seciminiz için şunu söyleye bilirim biz parkuru bir araba tekeri boyunda kompile iz yaptık ama çok noktada kayalar var bazı inişlerde baya bir kaya var onun için bence lastikler dişli kalın olmasını tavsiye ederim dün zaten parkurun son rutuşlarını yaptık gelmek isteyen şimdi bile gele bilir tabi işaretle ri takip etmesi lazım dikkatlice yarışa bir gün kala şerit çekecegiz ben bilgi verme ye devam edicem bazi iniş noktaları varki resimleri belki yarın antıramandan sonra çekip yollarım

@msconfig

slm kardeşim isteyin kabul oldu bunlar daha birşey deyil tam istediyin gibi teknik iniş yarışı yol fazla yok toplasan 3 kilometre ancak var gerisi teknik iniş gelince görceksiniz belki böyle bir parkuru ilk defa göreceksiniz

emegine saglık gaziantepdeki parkurda vatana millete hayırlı olsun
diyorum

@buseldof

cok tesekkurler ;) cok isterim gercekten yol olmasin sadece inis olsun :)
gorusmek uzere

@Uğur Taşdemir

Kuru parkurlarda benim yeni favorim Michelin DRY II :cool:. Eğer dik tırmanışlar varsa da arkaya bi X'treme :rolleyes:

Selamlar ArkadaŞlar

ÇarŞamba GÜnÜ 15:25te Gazİantep'e UÇuyoruz

Tİlmen Hotel'de Rezv. Yaptik

Hemen Hemen TÜm Oteller Merkezde Ve Parkura 7-8 Km Uzaklikta

Bence Bu Parkura 2.10 Noby Nic De Uygun Gİbİ UĞurcum

Geri