Scudo Sports

Gazİantep Hafta Sonu Turlari Ve Gezİ

yvzbikes

Daimi Üye
Tepki
92
Slm Gazİanteplİler Havalarin Isinmasiyla Artik Hafta Sonu Gezİ Ve Turlarimiz BaŞlamiŞdir Aramiza Katilmak İsteyen ArkadaŞlar Özelden Msj Atsinlar Adres Ve Bİlgİlerİ Almak İÇİn Hareket Saatİmİz
Sabah 6:30 DÖnÜŞ Saatİmİz 8:00 Dİr 29:04:2007

Scudo
Merhaba, Kenan.

Gezilerinizin bir kisminda Zeugma bolumu de var mi? Onumuzdeki hafta sonu Gaziantep Sahinbey e gidecegim. Ortalama iki hafta kalacagim. YOl bisikleti kullanicisiyim. Iki kisi olacagiz. Eger yol bisikleti ile guzergahta rehberlik edersen bisikletlerimiz ile gelecegiz, bizi bilgilendir.

Haberini bekliyorum.

a.slm gugus tabiki biz gezilerimiz gaziantep'in tarihi yerlerini gezmek ve orada bulunan el degmemiş güzellikleri keşvetmek güzergahları ben belirliyorum ama geldiginizde mutlaka haber edin buluşalım ve turlarda size eşlik etmek ve gaziantep'in en güzel yerlerini dolaşdırmak isterim

Tesekkur ederim Kenan,

Elbette geldigimde haberdar ederim. Ayrica misafirim olacagim kisilerde Gaziantep''in yerlisi. O acidan cok sansliyim, daha cok rehber daha cok keyif:eek: :rolleyes: Umarim Zeugma gezisinden epey bir fotografla donecegim dondugumde tamamini Forum'da yayinlayarak Gaziantep'i de tanitmis oluruz.

Gazİanteplİler Çok Mİsafİr Perver İnsanlardir.ben Gazİanteplİyİm Dİye SÖylemİyorum Forumdan BaŞka Gazİantep E Gezİ İÇİn Gelmek İsteyen Varsa Her Zaman Beklerİz Mİsafİr Tanri Mİsafİrİdİr.
GÖrÜŞmek Üzere Kİb

Geri