Scudo Sports

Gazi Üniversitesi Güdak bisiklet birimi

eda öz

Üye
Tepki
32
Gazi üniversitesi GÜDAK bisiklet biriminde yönetimde tekrardan düzenlemeler yapılacaktır.
Gazi üniversitesi mensubu,
GÜDAK bisiklet biriminin eski üyelerinden,
Şahsi bisikleti olanlar önce tercih edilcektir.

Eylül ayında tekrar yapılcak olan toplantıda yönetim belirlenecektir. Yönetim belirlendikten sonra haftalık, aylık, ve dönemlik planlamalar yapılacaktır.

Yönetime katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur...

Halil hoca su notuda iletmemi istedi, bisiklet birimi önceki dönemlere göre daha sistemli, kapsamlı ve düzenli olacaktır.

Scudo
Evet .. bir geziye bile gidemen birim kapandı ..üzülmüştüm ! Yenide faaliyete girmesi güzel olacak

ewt birim yönetimi iyi bir calışma yaparlarsa süpper bir birim olcak. biz elimizden geleni yapmaya çalısırız diyorlar. Güdağı açmasını sağlayan rektörmüş şimdi tekrardan göreve baslamış. O yönden cok avantajımız var... umarım iyi bir yönetim kurulur..

ne zaman aktif hale gelir bu topluluk,ben bir tıpçı olarak buraya katılmak istiyorum geziler organizasyonlar falan olacak mı?bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: eda öz
ben de mühendislikteyim,gruba katılmak isterim...gelişmeler oldukça burdan bilgilendirirseniz sevinirim...malum bizim ordan kampüsteki gelişmeleri takip etmek zor oluyor...

• Beğen
her türlü duyuru burdan olamasa bile(güdak sayfası ve çeşitli web adreslerinden)yapılacaktır, herkesin(istekli bisikletçilerin) katılması dileğiyle...[yeni dönem kayıtlarında tanıtım standı açmayı planlamaktayız]

Bizde kapandık Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bisiklet Topluluğu olarak, gazi üniversitesinde bisiklet sürenler dahil olmak üzere hepten pasif kalmışız galiba. yeni dönemde hep birlikte toparlanmamız dileğiyle...

• Beğen
@FaLLiX

kapanan güdak oldu ama bu sene bomba gibi geliyor oyunlar da bi söz vardır...

PLEASE LOADİNG....

güdak kapansa da biz her zaman arkasındayız korkma bizde ve bende eleman çok...Sanki güdaktan menfaat mi vardı bize. her zaman biz kendimiz ayaklarımız üzerinde durduk....

• Beğen
Tepkiler: Atik Sezer
ee gazililer yokmu bi örgütlenme...bekliyorum hala...

ayın (ekim) 24 ünde bekleriz açılış toplantımız ve eğitimimiz olacaktır....

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
selam ArkadaŞlar GÜdak Bİsİklet Bİrİmİ YenİdÖnem Faalİyetlerİne 24 Ekİm 2009 Cumartesİ Saat 9:00 'da BaŞlayacaktir... TÜm Gazİlİlerİ Saat 9:00'dakİ TaniŞma Toplantimiza Beklİyoruz...

bİsİklet Bİrİmİ BaŞkani:mahmut Sadik AkkuŞ

@hasturk45199

okullarda yada sitemizde duyuru yapılcak mı???

Vay toplantılar filan başladı demek.
İyi iyi size iyi pedallamalar.
En yakın zamanda aranızda olmaya çalışacağım..

Bizde kapandık Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bisiklet Topluluğu olarak, gazi üniversitesinde bisiklet sürenler dahil olmak üzere hepten pasif kalmışız galiba. yeni dönemde hep birlikte toparlanmamız dileğiyle...

Ya havalar güzel.... biraz organizasyonlar yapsakkkkkkk :( cumartesi günleri falannnn... vizeler de bitti zatennn

mmf'de benim dahil 3-5 bisiklet duruyo. Fakat topluluk falan gormedim

Geri