mehmet yusuf
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Peugeot
Bisiklet kaç kg ve sizin kondisyonunuz ne durumda?Konuyu tekrar güncellemiş olacağım ancak Gazelle Medeo Pure 49 kadro bisiklet nasıldır?
günlük işe gidip gelirken kullanacağım biraz yokuş yerler var
bisiklet kaç kg tahmini çok dik olmayan haffi eğimli yokuş performansı nasıldır?
1.71 boy 79 kg için ideal mi?
219236 dosyayı görüntüle
Günlük ortalama 8 km işten eve evden işe yapacağım. Bazı yerler hafif rampa. Her ne kadar sağlık açısından, spor ve bel için düz gidon daha iyi olsada nedense Gidon olarak direksiyon gidon uzun şehir yolunda daha rahat hissettiriyor. Gazelle çok uzun yıllar kullanabilirim diye tercih etmek istiyorum. Özellikle Gazelle kullananların yorumları varsa deneyimleri nasıl memnun olurum. Teşekkürler.
Sizi rampadan cok, bisikletin agirligi yuzunden dur-kalk yaparken harcayacaginiz enerji yoracaktir. Vitesi dusurur, cikarsiniz rampayi dusuk tempoda sorun degil. Rotanizda cok fazla duraklama yapmayacaksaniz sorun olmaz.@umutcelik çok güzel bilgilendirme için teşekkürler. Gerçekten faydalı oldu. 10 km lik yolda sadece 200 metre mesafede hafif 2-3 cm lik çok az eğimli rampa diyebileceğimiz yer var. Geriye kalan 9 km dümdüz asfalt çevre yolu. Kondisyonum 10 yıl bisikletle evden işe işten eve gidip geldim son birkaç senedir ara verdim. 34 yaşındayım. Bilmiyorum kararsız kaldım.